Vierstroom

Over ons

Hulp Thuis

Hulp Thuis

Soms heeft u (tijdelijk) hulp in huis nodig. Bijvoorbeeld om gezondheidsredenen of bij tijdgebrek. Dan is het goed om te weten dat onze mensen voor u klaarstaan. Niet alleen voor schoonmaken, persoonlijke verzorging en begeleiding, maar ook wanneer u gewoon even behoefte heeft aan gezelschap of wilt dat iemand samen met u boodschappen gaat doen. Op basis van uw behoefte en mogelijkheden bieden wij u de hulp die u nodig heeft. Eenmalig of structureel.

Wat kost het?
Onze diensten zijn beschikbaar via zowel een WMO indicatie als op particuliere basis. U kunt mogelijk een indicatie krijgen voor huishoudelijke hulp of begeleiding vanuit de gemeente. Meer informatie leest u op de pagina Tarieven.

Wilt u meer weten? 
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via: 088 – 400 3200. Of stuur een e-mail naar info@vierstroomhulpthuis.nl. Wij helpen u graag snel verder.

Diensten

 • Gezelschap

  Gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling maken of een boodschap doen.

  Lees meer
 • Thuisbegeleiding (WMO)

  Vierstroom Hulp Thuis levert thuisbegeleiding op basis van een WMO indicatie in de gemeenten in Midden-Holland (Gouda, Zuidplas, Bodegraven-Reeuwijk, ...

  Lees meer
 • Werken bij Vierstroom Hulp Thuis als hulp in de huishouding? Klik hier!