Vierstroom

Over ons

Hulp Thuis

Hulp Thuis

Bij Vierstroom willen we de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk voorkomen. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers en cliënten zijn geattendeerd op de hygiëne protocollen en geïnformeerd over de aanvullende maatregelen en procedures. Wij blijven het nieuws over de verspreiding van het coronavirus volgen. Mochten er zich wijzigingen voordoen dan volgen wij het advies van het RIVM. Volg hiervoor ons nieuws-item. Heeft u voor ons een vraag hierover? Neem dan contact met ons op.

Soms heeft u (tijdelijk) hulp in huis nodig. Bijvoorbeeld om gezondheidsredenen of bij tijdgebrek. Dan is het goed om te weten dat onze mensen voor u klaarstaan. Niet alleen voor schoonmaken, persoonlijke verzorging en begeleiding, maar ook wanneer u gewoon even behoefte heeft aan gezelschap of wilt dat iemand samen met u boodschappen gaat doen. Op basis van uw behoefte en mogelijkheden bieden wij u de hulp die u nodig heeft. Eenmalig of structureel.

Wat kost het?
Onze diensten zijn beschikbaar via zowel een WMO indicatie als op particuliere basis. U kunt mogelijk een indicatie krijgen voor huishoudelijke hulp of begeleiding vanuit de gemeente. Meer informatie leest u op de pagina Tarieven.

Wilt u meer weten? 
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via: 088 – 400 3200. Of stuur een e-mail naar info@vierstroomhulpthuis.nl. Wij helpen u graag snel verder.

Diensten

 • Gezelschap

  Gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling maken of een boodschap doen.

  Lees meer
 • Thuisbegeleiding (WMO)

  Vierstroom Hulp Thuis levert thuisbegeleiding op basis van een WMO indicatie in de gemeenten in Midden-Holland (Gouda, Zuidplas, Bodegraven-Reeuwijk, ...

  Lees meer
 • Werken bij Vierstroom Hulp Thuis als hulp in de huishouding? Klik hier!