Vierstroom

Over ons

Hulp Thuis

Hulp Thuis

Soms heeft u (tijdelijk) hulp in huis nodig. Bijvoorbeeld om gezondheidsredenen of wegens tijdgebrek. Dan is het goed om te weten dat onze mensen voor u klaarstaan. Niet alleen voor  schoonmaken, persoonlijke verzorging en begeleiding, maar ook wanneer u gewoon even behoefte heeft aan gezelschap of wilt dat iemand samen met u boodschappen gaat doen. Op basis van uw behoefte en mogelijkheden kunnen wij in samenspraak met u de passende hulp bieden. Eenmalig of structureel.

Bekostiging
Onze diensten zijn beschikbaar via zowel een WMO indicatie als op particuliere basis. U kunt mogelijk een indicatie krijgen voor huishoudelijke hulp of begeleiding vanuit de gemeente. Voor meer informatie, kijkt u op de pagina Tarieven.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken 
Dit kan met Vierstroom Hulp Thuis via 088 – 400 3200 (lokaal tarief) of stuur een e-mailbericht naar info@vierstroomhulpthuis.nl.

Diensten

 • Gezelschap

  Gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling maken of een boodschap doen.

  Lees meer
 • Thuisbegeleiding (WMO)

  Vierstroom Hulp Thuis levert thuisbegeleiding op basis van een WMO indicatie in de gemeenten in Midden-Holland (Gouda, Zuidplas, Bodegraven-Reeuwijk, ...

  Lees meer
 • Tijdelijk geen particuliere huishoudelijke hulp

  In verband met de grote vraag naar huishoudelijke hulp nemen we op het moment geen nieuwe particuliere klanten aan. Wij betreuren dit ten zeerste en danken u voor uw begrip.

  Lees meer