Hulp Thuis - Vierstroom

Vierstroom

Over ons

Hulp Thuis

Hulp Thuis
Soms heeft u (tijdelijk) hulp in huis nodig. Bijvoorbeeld om gezondheidsredenen of wegens tijdgebrek. Dan is het goed om te weten dat onze mensen voor u klaarstaan. Niet alleen voor  schoonmaken, begeleiding, maaltijdvoorziening, koken en de boodschappen. Maar ook als u gewoon even behoefte heeft aan gezelschap. Vierstroom Hulp Thuis levert hulp en ondersteuning op basis van een WMO indicatie of particulier. Indien u een beroep wil doen op een WMO indicatie, dan kunt u zich wenden tot het WMO loket van uw gemeente. U kunt een indicatie krijgen voor huishoudelijke hulp of begeleiding. Onder begeleiding verstaan wij de begeleiding die nodig is om zo zelfredzaam te kunnen blijven, om langer thuis te kunnen blijven wonen.

U kunt de hulp en ondersteuning ook op particuliere basis afnemen. Hiernaast staan de mogelijkheden benoemd.

Heeft u vragen?
Wacht dan niet langer en neem contact op met Vierstroom Hulp Thuis via 088 – 400 3200 (lokaal tarief) of stuur een emailbericht naar info@vierstroomhulpbijhuishouden.nl.

 

Diensten

 • Huishoudelijke hulp in Den Haag

  Als u nu de huishoudelijke hulp van Vierstroom Hulp Thuis gaat afnemen, ontvangt u het lidmaatschap van Vierstroom gratis!

  Lees meer
 • Huishoudelijke hulp (WMO)

  Schoonmaken, boodschappen doen, koken of even een ommetje maken.

  Lees meer
 • Particuliere Huishoudelijke Hulp

  Zelfstandig inkopen van huishoudelijke hulp

  Lees meer
 • Huishoudelijke Hulp Extra

  Tijdelijk extra ondersteuning in het huishouden? Kies voor Huishoudelijke Hulp Extra.

  Lees meer
 • Gezelschap

  Gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling maken of een boodschap doen.

  Lees meer
 • Thuisbegeleiding (WMO)

  Vierstroom Hulp Thuis levert thuisbegeleiding op basis van een WMO indicatie in de gemeenten in Midden-Holland (Gouda, Zuidplas, Bodegraven-Reeuwijk, ...

  Lees meer