Vierstroom

Leden

Kapper aan huis

U hoeft niet door weer en wind, of een parkeerplaats te zoeken. Thuiskapper Mobella komt gewoon naar u toe en knipt, kleurt of permanent u vakkundig en zoals u dat wenst. Een watergolf of een hippe coupe volgens de laatste trend. Geschikt voor jong en oud!

De kapper aan huis neemt alles mee. Bovendien kunt u rekenen op dezelfde kwaliteit als in de kapsalon. De thuiskappers zijn namelijk gediplomeerde vakmensen met minimaal vier jaar werkervaring. Door opleiding en regelmatige trainingen zijn de kappers op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken.

Ons aanbod

Alle behandelingen, zoals knippen, föhnen, watergolven, kleuren en verven, worden door de kapper aan huis gedaan. Bovendien biedt de kapper aan huis een 100% tevredenheidsgarantie tot 2 weken na behandeling. De kapper werkt op afspraak, maar kan door het verkeer soms 15 minuten eerder of later op het afgesproken tijdstip aankomen. Zelf verhinderd? U kunt gratis annuleren tot 24 uur voor uw afspraak.

Uw voordeel

Wilt u de kapper aan huis een keer uitproberen? Dan betaalt u eenmalig als lid van Vierstroom een kennismakingstarief.

Kennismakingstarief (voor alle leeftijden):
Knippen: € 14,00
Knippen/föhnen: € 23,50

Tarief 65+:
Knippen 65 +: € 14,70 (normaal € 14,90)
Watergolf inclusief knippen 65+: € 35,50 (normaal € 35,90)

Bovendien betaalt u geen voorrijkosten. Woont u in een buurt waar de kapper alleen betaald kan parkeren en heeft u geen parkeerkaart? Dan kan de kapper wel deze parkeerkosten bij u in rekening brengen.

Voor alle overige tarieven kunt u contact opnemen met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief) of stuur een email naar ledenservice@vierstroom.nl

Meld u aan

Kies voor gemak en maak een afspraak met de kapper aan huis. Neem hiervoor contact op met Vierstroom Ledenservice via 088 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl
U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen