Vierstroom

Leden

Kapper aan huis

De Kapper aan huis kan in veel verschillende situaties een oplossing bieden. Voor drukke gezinnen of wanneer u aan huis bent gebonden. U kiest de dag en de tijd dat het u schikt.

Werkzaamheden kapper aan huis

De werkzaamheden van de kapper aan huis zijn hetzelfde als in een kapsalon. Naast wassen, knippen en föhnen kunt u ook een afspraak maken voor een permanent of watergolf of om te verven of kleuren.

Gediplomeerde kappers

De thuiskappers zijn allemaal gediplomeerde vakmensen. Zij hebben minimaal vier jaar ervaring in een kapsalon en zijn allemaal in het bezit van het Mobella kapperskeursmerk. Door opleiding en regelmatige trainingen blijven de kappers op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken.

Uw afspraak

U hoeft zelf niets voor te bereiden. Uw kapper werkt stipt en nauwkeurig maar kan door het verkeer altijd 15 minuten eerder of later op het afgesproken tijdstip aankomen. Zelf verhinderd? U kunt gratis annuleren tot 24 uur voor uw afspraak.

Prijslijst 2019

Knippen 65-plussers: € 14,70 (normaal € 16,50)
Watergolf incl. knippen 65+: € 35,50

Wilt u de kapper aan huis een keer uitproberen? Dan betaalt u eenmalig als lid van Vierstroom een kennismakingstarief:

Knippen: € 14,00
Knippen/föhnen: € 23,50


Geen voorrijkosten

De kapper berekent geen voorrijkosten. In het geval u in een buurt woont, waar alleen betaald geparkeerd kan worden en er geen parkeerkaart beschikbaar is, kan de kapper deze parkeerkosten bij u in rekening brengen.

 

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de in dat kader aangeboden diensten en evenementen zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

  • Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen