Vierstroom

Over ons

Verpleeg Thuis

Thuis blijven wonen met een verpleeghuisindicatie

Bij Vierstroom willen we de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk voorkomen. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers en cliënten zijn geattendeerd op de hygiëne protocollen en geïnformeerd over de aanvullende maatregelen en procedures. Wij blijven het nieuws over de verspreiding van het coronavirus volgen. Mochten er zich wijzigingen voordoen dan volgen wij het advies van het RIVM. Volg hiervoor ons nieuws-item. Heeft u voor ons een vraag hierover? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een verpleeghuisindicatie, maar geeft u er de voorkeur aan om thuis te blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? Vierstroom Verpleeg Thuis komt graag bij u langs en bespreekt samen met u de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen, in een goede samenwerking met uw familie/mantelzorg. Naast de reguliere zorgtaken hebben wij ook oog en tijd voor uw welzijn inclusief de mogelijkheid samen de maaltijden met u te nuttigen.

Heeft u momenteel geen verpleeghuisindicatie, maar neemt de zorgvraag wel toe? Ook dan kunt u contact opnemen met Vierstroom Verpleeg Thuis. Samen inventariseren wij uw situatie en vragen wij eventueel de indicatie voor u aan.

Vierstroom Verpleeg Thuis levert zorg op maat bij mensen thuis. Onze ervaren verzorgenden en verpleegkundigen geven dagelijks invulling aan uw wensen. Met passie, bevlogenheid en respect. En altijd afgestemd op uw persoonlijke wens. Zo kunt u veilig en zelfstandig thuis blijven wonen, met de zekerheid dat u door een professioneel team de juiste zorg ontvangt.

Bel voor meer informatie: 088 – 4262 178


Klik hier als u informatie wilt over: