Opzoek naar huishoudelijke hulp?
Vierstroom Hulp Thuis Particulier is er nu ook voor jou!

Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp aan huis? Of heeft u hulp nodig met uw was en boodschappen? En komt u (nog) niet in aanmerking voor huishoudelijke hulp via de Wmo of Wlz? Geen zorgen! Vierstroom Hulp Thuis is er vanaf nu voor iedereen.

 

Aanmelden voor particuliere huishoudelijke hulp kan eenvoudig via het onderstaande aanmeldformulier. U kunt ook bellen naar 088-400 3260 of een e-mail sturen naar particulier@vierstroomhulpthuis.nl

Betrouwbare en vertrouwde service

Bij Vierstroom Hulp Thuis Particulier krijgt u de service van Vierstroom maar dan particulier. U krijgt altijd dezelfde hulp in huis, zodat er een vertrouwde band kan ontstaan. Mocht uw vaste hulp ziek zijn, dan zorgen wij (indien gewenst) voor een vervangende hulp in de huishouding.

Flexibel en met oog voor jou

Onze huishoudelijke hulp is flexibel en per maand opzegbaar. U kunt aangeven als er geen klik is met uw hulp in huis, en wij zorgen voor een vervanger. Onze medewerkers zijn sociaal vaardig en hebben oog voor jou.


Ledenvoordeel

U hoeft geen Vierstroom-lid te zijn. Maar leden van Vierstroom ontvangen €5,- korting p/u. U betaalt dan slechts €24,20 p/u (i.p.v. €29,20 p/u). Lid worden? Klik op de knop hieronder.


Aanmeldformulier particuliere ondersteuning in het huishouden
Aanhef
Naam (verplicht)
Adres (verplicht)
Telefoon (verplicht)
E-mailadres (verplicht)
Geboortedatum (verplicht)