Zorg Thuis

Ondersteuning van Vierstroom Zorg Thuis betekent zorg van een professionele verpleegkundige of verzorgende bij u thuis. We helpen u graag om (langer) zelfstandig te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Samen met u kijken we wat u nodig heeft en we stemmen de zorg zoveel als mogelijk af op uw wensen en omstandigheden. Onze zorg is aanvullend op dat wat u en/of uw omgeving zelf kan, al dan niet met gebruik van hulpmiddelen.  

We helpen u zo nodig bij:

Uw wijkverpleegkundige werkt nauw samen met uw (huis)arts of specialist. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor uw zorgvraag.

Contact met de wijkverpleegkundige
Wilt u wijkverpleging ontvangen? Voor verpleegkundige zorg heeft u een indicatie voor wijkverpleging nodig. De wijkverpleegkundige kan vrijblijvend bij u langskomen om uw situatie te bespreken. Een afspraak is gratis en een verwijsbrief is niet nodig.

Algemene voorwaarden zorg aan huis

Op de zorgverlening van Vierstroom Zorg Thuis zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van de overeenkomst die Vierstroom Zorg Thuis met cliënten afsluit bij aanvang van de zorg. De voorwaarden zijn onder auspiciën van de Sociaal Economische Raad (SER) opgesteld door onder meer ActiZ. Dat is de organisatie waarin zorgondernemers samenwerken. Naast de algemene voorwaarden van Vierstroom Zorg Thuis is er een de publieksfolder over de algemene voorwaarden. De publieksfolder is er in het Nederlands, Engels, Arabisch en Turks. 
De algemene voorwaarden bestaan uit:

  • De algemene module;
  • De bijzondere module wijkverpleging;
  • De bijzondere module Modulair Pakket Thuis (MPT) en Volledig Pakket Thuis (VPT)

Verpleeghuiszorg aan huis

Heeft u een verpleeghuisindicatie, maar geeft u er de voorkeur aan om thuis te blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? We komen graag bij u langs en bespreekt de mogelijkheden van verpleeghuiszorg aan huis. Wat hebben wij u te bieden?

  • Langere zorgmomenten, waarin wij écht de tijd hebben en nemen voor u.
  • Tijd en aandacht voor uw welzijn; wandelen, fotoboeken bekijken, visje halen op de markt, samen koken, dat wat u graag doet.
  • Ondersteuning bij de maaltijd (indien gewenst)
  • Huishoudelijke taken, waardoor u een opgeruimde en schone leefomgeving heeft.
  • Personenalarmering met direct telefonisch contact met de voor u vertrouwde verpleegkundige. Wij leveren hierbij (zonder kosten) een sleutelkluis om toegang tot uw woning te krijgen.