Welkom bij Vierstroom Hulp Thuis!

Jij zorgt als hulp in de huishouding voor een schoon en leefbaar huis bij jouw klanten. Je ondersteunt en begeleidt klanten die niet alles zelf meer kunnen doen, zodat klanten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Je brengt structuur in het huishouden met vooral huishoudelijke taken, zoals schoonmaken en de was doen. Maar ook met een stukje persoonlijke aandacht. Je bent betrokken; je hebt oog voor de mens. Je signaleert als er meer hulp nodig is of verwijst klanten door. 

Werken als huishoudelijk hulp is werk waar je trots op mag zijn en werk waar je blij van wordt!

Je gaat werken in je eigen woonplaats of in de buurt hiervan, dus je kunt lekker op de fiets naar je klanten. En hoe handig is het dat je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent? Je krijgt toegang tot onze Vierstroom Hulp Thuis App waarin je kunt zien welke collega’s allemaal in jouw regio werken en op de hoogte gehouden wordt van de laatste nieuwtjes.

Word jij onze nieuwe collega?

Werken in je eigen woonplaats op momenten waarop het jou uitkomt.

Als medewerker hulp bij het huishouden zorg jij ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Samen met de cliënt bepaal je wat er in huis gedaan moet worden. Je bespreekt de map waarin de taken staan en neemt voor die dag door wat er gedaan moet worden. Zo begin je die dag boven met de slaapkamers en het verschonen van het beddengoed en eindig je in de woonkamer waar je na het stofzuigen de dweil pakt en de kamer weer netjes en fris achterlaat. 

Naast een schoon en opgeruimd huis, zorg je nog voor veel meer! Jij komt regelmatig bij de cliënt thuis en bouwt zo een langdurige werkrelatie op. Je ziet als geen ander hoe het met de cliënt gaat. Staan er regelmatig producten over de datum in de koelkast, ligt er veel ongeopende post of vertelt de cliënt vaak hetzelfde verhaal. Dan verwachten wij dat je dit signaleert bij je manager thuisondersteuning, zodat een passende actie uitgezet kan worden.

Bij Vierstroom Hulp Thuis is alles netjes geregeld.

  • Jij bepaalt op welke dagen je wilt werken en op welke tijden
  • Je salaris is volgens onze cao VVT. Dit houdt in een bruto uurloon van €13,52 exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Elke dag dat je werkt ontvang je een fietsvergoeding van € 1,37 netto

Enthousiast geworden om iets voor een ander te betekenen? Start dan onderstaande vragenlijst en we nemen contact met je op.

 

Als alfahulp aan de slag?

Dan ben je eigen baas!

Wanneer je gaat werken als alfahulp ben je niet in loondienst bij Vierstroom Hulp Thuis. Je valt onder de regeling 'dienstverlening aan huis' aldus de Belastingdienst. Je bent dus eigen baas! Jij maakt zelf met de klant afspraken over de uren en werkzaamheden, zonder bemoeienis van ons. Wij treden slechts op als bemiddelaar en vinden voor jou klanten in jouw woonplaats of regio.

Als alfahulp zorg je niet alleen voor een opgeruimd en schoon huis. Vaak ontstaan er aan de keukentafel de mooiste en meest ontroerende gesprekken. Jij weet als geen ander hoe het met de klant gaat en weet dan ook te signaleren wanneer het niet goed gaat en er meer hulp nodig is.

Wat regelen wij voor jou?

  • Je verdient € 18 per uur
  • Wij zorgen dat je aan de slag kunt bij klanten in jouw woonplaats of regio
  • Jij houdt je uren netjes bij in ons systeem en wij betalen deze maandelijks.
  • Aan het einde van het jaar ontvang je van ons een jaaroverzicht die je gebruikt voor jouw belastingaangifte
  • Ben je op vakantie of een keertje ziek? Dan regelen wij vervanging voor jouw klant

Ben jij graag eigen baas? Stuur dan een mail naar particulier@vierstroomhulpthuis.nl, dan maken we binnenkort kennis met elkaar.