Financieel Administrateur
16 uur per week (flexibel in te delen)

Jouw werkdag
Als financieel administrateur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een optimaal – dus efficiënt, slim en helder – financieel proces. Je levert een bijdrage aan de financiële maandrapportage, de jaarafsluiting en belastingaangiften. Je registreert en controleert inkoop- & verkoopfacturen en maakt de benodigde aansluiting tussen de urenoverzichten en de financiële administratie. Je controleert tussen- en balansrekeningen. Je beheert & controleert geldstromen. Je levert een bijdrage aan de verschillende periodieke controles op de administratieve processen. Je vertaalt wijzigingen binnen wet- en regelgeving naar aanpassingen binnen interne procedures en beleidsvoorstellen en bewaakt de naleving hiervan.

Wie zijn wij?
Vierstroom Hulp Thuis levert huishoudelijke ondersteuning bij cliënten thuis op basis van indicaties of particulier. Onze huishoudelijke medewerkers worden vanuit ons kantoor in Zoetermeer ondersteund. Wij leveren onze diensten in 21 gemeenten en aan ongeveer 6.000 cliënten. Deze gemeenten hebben wij onderverdeeld in 3 clusters met in totaal circa 1.500 medewerkers.

Wie ben jij?
-        Je hebt een HBO werk-en denkniveau.
-        Je bent in staat op eigen initiatief afspraken te maken en termijnen te bewaken.
-        Je hebt ervaring met de financiële administratie en het opstellen van jaarrekeningen.
-        Je bent oplettend bij de controle van eigen (of andermans) werk op correctheid en volledigheid.
-        Je beschikt over sociale vaardigheden bij het beantwoorden van (inhoudelijke) vragen, hebt tact,
          inlevingsvermogen en een dienstverlenend karakter waarbij soms gevraagd wordt om standvastigheid.


Wat bieden wij?
-        Salaris conform CAO VVT (FWG 50).
-        Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Jij blij, wij blij? Dan wordt dit omgezet naar onbepaalde tijd.
-        Je wordt onderdeel van onze financiële afdeling waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en hebben we              aandacht en tijd voor ontspanning en een maandelijkse borrel met alle collega’s van kantoor.


En verder?
-        Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden met reiskostenvergoeding, 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
-        Na inwerkperiode mogelijkheid tot hybride werken, ons kantoor is gevestigd aan de Boris Pasternaklaan 2 te Zoetermeer.


Heb je interesse?
Solliciteer direct! Stuur je CV en je motivatie naar sollicitatie@vierstroomhulpthuis.nl.
Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Tim Mulder, controller finance & informatie. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 088-400 3200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.