Vierstroom

Leden

Pedicure aan huis

De pedicure aan huis helpt u van uw voetklachten af en geeft u advies om deze voetklachten te voorkomen. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt. De behandelingen zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn vooral aan te raden voor mensen, met een hoge belasting van de voeten, mensen met diabetes en reuma  en bij andere specifieke voetproblemen.

Ons aanbod

Bij de pedicure aan huis kunt u kiezen uit verschillende behandelingen:

Basisbehandeling
De basisbehandeling bestaat onder andere uit het knippen en frezen van de teennagels, het behandelen van ingegroeide nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns en het insmeren van de voeten  om de bloeddoorstroming te bevorderen.

Behandeling voor mensen met risicovoeten met reuma en diabetes
Heeft u reuma of diabetes, dan heeft u een verhoogde kans op voetklachten. Soms krijgt u de behandeling van de pedicure (deels) via uw zorgverzekering vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar wat uw mogelijkheden zijn en welke stappen u daarvoor moet nemen.

Uw voordeel

  • Basisbehandeling: € 29,50 (normaal tarief € 32,80; u bespaart per behandeling € 3,30)
  • Behandeling voor risicovoeten (reuma of diabetes): € 32,30 (normaal tarief € 35,90; per behandeling bespaart u: € 3,60)

Bovendien betaalt u geen voorrijkosten. Woont u in een buurt waar de pedicure alleen betaald kan parkeren en heeft u geen parkeerkaart? Dan kan de pedicure de parkeerkosten wel bij u in rekening brengen.

Meld u aan

Maak gebruik van deze aanbieding en neem contact op met Vierstroom Ledenservice via 088 0900 400 of ledenservice@vierstroom.nl U kunt ook klikken op de knop ‘Nu aanmelden’, rechts op deze pagina.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

 

 

  • Aanvraag formulier voor pedicure aan huis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer Aandacht voor uzelf

Meer aanbiedingen