Vierstroom helpt u om op de gemakkelijkste manier zelfstandig te blijven. Wij bieden u alle zorg en hulp die u thuis nodig heeft. Van huishoudelijke hulp, alarmering, verpleeghuiszorg aan huis tot verpleging en verzorging.
De medewerkers van Vierstroom zijn regionale experts in hulp, zorg en service. Actief in het gebied van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. Met persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften vormen zij een vertrouwd gezicht in een snel veranderende wereld.

Onze rol als ledenconsulent

Wie lid wordt van Vierstroom heeft een streepje voor. Want als lid heeft u niet alleen eenvoudig toegang tot de beste zorg, u kunt ook voor elke hulp- en/of zorgvraag de ledenconsulenten van Vierstroom bellen. Onze enthousiaste ledenconsulenten geven u graag een passend en persoonlijk antwoord op uw vragen. Bijvoorbeeld over hulp en zorg en hoe u daarvoor in aanmerking komt. In Mijn Vierstroom vindt u informatie over ons aanbod en alle extra's voor leden. Denk aan het gratis lenen van krukken en 10% korting op producten in de Vierstroom thuiszorgwinkels. U vindt hier ook een overzicht van onze diensten aan huis  met aantrekkelijke kortingen, bijvoorbeeld op onze klussendienst, schoonmaakservice, pedicure en kapper. En met onze voordelige zorgverzekering bespaart u al gauw honderden euro’s per gezin per jaar. Als lid heeft u het allemaal binnen handbereik. Met het lidmaatschap van Vierstroom kunt u zo lang mogelijk zelfstandig zijn.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt