Eropuit

Ga er op uit met Vierstroom! Ervaar mooie dagtochten en rondvaarten in aangenaam gezelschap. Voor het creëren van prachtige herinneringen en unieke momenten ben je bij ons aan het juiste adres.

Eropuit

Luister en huiver! Duik in de fascinerende wereld van podcasts

Ben je op zoek naar een nieuwe vorm van entertainment, informatie en inspiratie? Dan zijn podcasts misschien wel iets voor jou! We leggen je uit wat een podcast is, waarom het zo leuk is en hoe je podcasts luistert op je mobiele telefoon.
Eropuit

Tips om nog mooiere foto’s met uw mobiele telefoon te maken

Veel mensen nemen vaak niet meer een fotocamera mee, omdat tegenwoordig zijn de camera’s van mobiele telefoons heel goed zijn. We delen een aantal tips waardoor uw kiekjes met de mobiele telefoon nog beter worden.
Eropuit

6 handige tips om een leuke fietsroute te vinden

Nederland is een fietsland bij uitstek! In ons kikkerlandje kan je eindeloos fietsen door veel verschillende landschappen. Bijna overal zijn goede fietspaden. We delen graag een aantal tips om een leuke fietsroute te vinden of zelf uit te stippelen. 
Eropuit

15 tips voor veilig fietsen op de e-bike

De e-bike biedt een snelle en gemakkelijke manier om je te verplaatsen, vooral als je lange afstanden moet overbruggen. Maar, veiligheid staat voorop. Hier zijn 15 tips om veilig en zorgeloos te fietsen op de e-bike.
Eropuit

Autorijden in het donker

Met de auto de weg op wanneer het licht is, is toch net even anders rijden, dan wanneer het donker is. Zeker wanneer de weersomstandigheden slecht zijn. We geven tips om met een gerust gevoel op pad te gaan tijdens de donkere perioden van de dag.
Eropuit

9 tips voor een leuke wandeling met de (klein)kinderen

(Klein)kinderen groot en klein hebben soms een extra stimulans nodig om mee te gaan wandelen. Deze tips maken uw wandelingen samen nog leuker.
Eropuit

Wat heeft u nodig als u gaat wandelen?

Checklist voor de wandelaar
Voor een korte wandeling in het park heb je niet veel nodig, maar als je er langer op uit gaat is het toch handig om bepaalde dingen bij je te hebben.