Thuiszorgwinkels - Vierstroom

Vierstroom

Over ons

Thuiszorgwinkels

De Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen voor alle leeftijden. U kunt er terecht voor sport en wellness-producten, kraamproducten, tal van loophulpmiddelen, krukken, rollator, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en bieden extra service.

Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras. U heeft alleen een legitimatiebewijs nodig en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt. Indien u  lid bent van Vierstroom is het handig om uw ledenpas mee te nemen.

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden ook veel voordeel in de Thuiszorgwinkels en webshop. Er zijn zes Vierstroom Thuiszorgwinkels. Benieuwd naar de dichtstbijzijnde winkel? Bekijk hier onze winkels.

Extra’s voor leden

Als lid van Vierstroom ontvangt u de volgende extra’s:
10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Thuiszorgwinkel.
Gratis* krukken of looprek lenen bij Vierstroom Thuiszorgwinkels: bespaar € 52,- per gezinslid per jaar.

*maximaal 13 weken per kalenderjaar, per gezinslid.