Thuiszorgwinkels - Vierstroom

Vierstroom

Over ons

Thuiszorgwinkels

De Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen voor alle leeftijden. U kunt er terecht voor sport en wellness-producten, kraamproducten, tal van loophulpmiddelen, krukken, rollator, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en bieden extra service.

Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras. U heeft alleen een legitimatiebewijs nodig en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt. Indien u  lid bent van Vierstroom is het handig om uw ledenpas mee te nemen.

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden ook veel voordeel in de Thuiszorgwinkels en webshop. Er zijn zes Vierstroom Thuiszorgwinkels en één uitleenpunt van hulpmiddelen. Benieuwd naar de dichtstbijzijnde winkel of het uitleenpunt? Bekijk hier onze winkels en uitleenpunt.

Extra’s voor leden

Als lid van Vierstroom ontvangt u de volgende extra’s:
10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Thuiszorgwinkel.
Gratis* krukken of looprek lenen bij Vierstroom Thuiszorgwinkels: bespaar € 52,- per gezinslid per jaar.
Kortingsbon van 20% korting: Bij de brief met uw ledenpas voor 2018 heeft u een kortingsbon ontvangen. Op vertoon van deze kortingsbon ontvangt u in de Vierstroom Thuiszorgwinkels 20% korting in de maanden januari en februari 2018. De korting geldt op het gehele assortiment verhuur- en verkoopproducten. De bon kunt u meerdere keren in de maanden januari en februari 2018 gebruiken. Deze kortingsbon kunt u inwisselen in de Vierstroom Thuiszorgwinkels in Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Woerden en Zoetermeer.
Slaap lekker op het perfecte matras: Leden van Vierstroom ontvangen nu maar liefst 50% korting op een Deron ViscoCombi matras. U betaalt € 299,50* in plaats van € 599,-. Bij deze aanbieding ontvangt u ook een bedbodemadvies t.w.v. € 59,99 cadeau. Tevens wordt uw nieuwe matras gratis thuis geleverd en nemen wij uw oude matras retour. Deze actie is geldig van 15 februari 2018 tot 15 maart 2018 en niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen zoals de Vierstroom kortingsbon van 20% en de reguliere 10% korting op producten in de Vierstroom Thuiszorgwinkels.

*maximaal 13 weken per kalenderjaar, per gezinslid.