Vierstroom

Over ons

Thuiszorgwinkels

De Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen voor alle leeftijden. U kunt er terecht voor sport en wellness-producten, kraamproducten, tal van loophulpmiddelen, krukken, rollator, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en bieden extra service.

Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras. U heeft alleen een legitimatiebewijs nodig en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt. Indien u  lid bent van Vierstroom is het handig om uw ledenpas mee te nemen.

Vegro

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden veel voordeel in de Vierstroom Thuiszorgwinkels.

En op vertoon van de Vierstroom ledenpas ontvangen de leden van Vierstroom ook in de andere thuiszorgwinkels van Vegro 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment, en voor een periode van 13 weken aaneengesloten per kalenderjaar kosteloos een looprek of de krukken te leen (elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken).

Op de Thuiszorgwinkel Online krijgt u als lid 10% korting op het volledige assortiment. Klik hiervoor op onderstaande button.

Thuiszorgwinkel Online

Kenniscentrum

Vegro ontwikkelt zich steeds meer richting een kenniscentrum op het gebied van mobiliteit. Bij Vegro kijken ze naar wat mensen nog wél kunnen. Als het aan hen ligt, maken ze uw leven zo comfortabel mogelijk en houdt u zelf de regie over uw gezondheid. Wat heeft Vegro u te bieden? Lees het hier.

Extra’s voor leden

Als lid van Vierstroom ontvangt u de volgende extra’s in de Vierstroom Thuiszorgwinkels:
20% korting op de gemakkelijke SimTab 3 tablet.
10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Thuiszorgwinkel.
Gratis* krukken of een looprek lenen bij Vierstroom Thuiszorgwinkels: bespaar € 52,- per gezinslid per jaar.

Om de 10% korting te ontvangen en/of gratis* krukken of een looprek te lenen in één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels dient u uw ledenpas te tonen, dus vergeet uw ledenpas niet mee te nemen!

*maximaal 13 weken per kalenderjaar, per gezinslid.