Thuiszorgwinkels - Vierstroom

Vierstroom

Over ons

Thuiszorgwinkels

De Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen voor alle leeftijden. U kunt er terecht voor sport en wellness-producten, kraamproducten, tal van loophulpmiddelen, krukken, rollator, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en bieden extra service.

Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras. U heeft alleen een legitimatiebewijs nodig en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt. Indien u  lid bent van Vierstroom is het handig om uw ledenpas mee te nemen.

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden ook veel voordeel in de Thuiszorgwinkels en webshop. Er zijn zes Vierstroom Thuiszorgwinkels en één uitleenpunt van hulpmiddelen. Benieuwd naar de dichtstbijzijnde winkel of het uitleenpunt? Bekijk hier onze winkels en uitleenpunt.

Extra’s voor leden

Als lid van Vierstroom ontvangt u de volgende extra’s:
20% korting op de Bookseat
10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Thuiszorgwinkel.
Gratis* krukken of looprek lenen bij Vierstroom Thuiszorgwinkels: bespaar € 52,- per gezinslid per jaar.
Waardecheque t.w.v. € 7,50: Bij de brief met uw ledenpas voor 2017 heeft u een waardecheque t.w.v. € 7,50 ontvangen. Deze cheque is op vertoon van uw ledenpas in te wisselen bij minimale besteding van € 30,00 in de Vierstroom Thuiszorgwinkels in Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Woerden en Zoetermeer. Deze waardecheque is geldig tm 31 december 2017 en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen en kortingsacties.

*maximaal 13 weken per kalenderjaar, per gezinslid.