Leen krukken, een rollator of een looprek

Na een operatie, behandeling of bij een blessure is het vaak zo dat het lichaam niet teveel mag worden belast. Door tijdens het lopen goed op de krukken te steunen wordt het been minder belast en doet het minder pijn. Als Vierstroom-lid leen je gemakkelijk en gratis krukken, een rollator of een looprek.

Ondersteuning van de Thuiszorgwinkel

Na een operatie of blessure heb je baat bij de juiste ondersteuning. Als Vierstroom-lid leen je krukken, een rollator of een looprek in een van de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Of het nu gaat om hulp na een geplande behandeling, of in een acute situatie. Onze medewerkers adviseren je, zodat je sneller herstelt met de juiste hulpmiddelen. 

Er zijn verschillende soorten krukken en looprekken beschikbaar in de Thuiszorgwinkels: elleboogkrukken (kind en volwassenen), reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken en looprekken (standaard, inklapbaar en voor kinderen).

‘‘Voor mijn heupoperatie had ik krukken gehaald in de Thuiszorgwinkel. Ik heb mijn ogen uitgekeken daar! Die hulpmiddelen hebben een enorme meerwaarde bij het herstel.’’ – Marianne (64)

Ledenvoordeel

  • Leen gratis krukken of een rollator of een looprek in een van de zes Vierstroom Thuiszorgwinkels;
  • Het lidmaatschap van Vierstroom is een gezinslidmaatschap: iedereen van het gezin mag hiervan gebruikmaken. Elk gezinslid mag éénmaal per kalenderjaar, maximaal 8 weken aaneengesloten gratis krukken of een rollator of een looprek lenen;
  • Ontvang 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. 

De medewerkers van de thuiszorgwinkel adviseren je welke producten voor jou het meest geschikt zijn. Voor onze Vierstroom Thuiszorgwinkels werken we samen met Vegro.

Vind je thuiszorgwinkel!

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Zes thuiszorgwinkels, dus altijd één in de buurt
  • Gratis krukken of een rollator of een looprek lenen