Zorg aanvragen

Zorg Thuis

Ondersteuning van Vierstroom Zorg Thuis is zorg van een professionele verpleegkundige of verzorgende bij u thuis. We helpen u om (langer) zelfstandig te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. De vele aanvullende diensten van Vierstroom Zorg Thuis helpen daarbij.

Dat kan met:

  • Verpleging en verzorging thuis
  • Ondersteuning door casemanager dementie
  • Ontmoetingcentra dementie 

Verpleeg Thuis

Onze ervaren verzorgenden en verpleegkundigen geven dagelijks invulling aan uw wensen. Met passie, bevlogenheid en respect. En altijd afgestemd op uw persoonlijke wens. Zo kunt u veilig en zelfstandig thuis blijven wonen, met de zekerheid dat u door een professioneel team de juiste zorg ontvangt

Zorg Thuis

Thuiszorg

Wilt u thuiszorg ontvangen? Voor verpleegkundige zorg heeft u een indicatie voor wijkverpleging nodig. De wijkverpleegkundige kan vrijblijvend bij u langskomen om uw situatie te bespreken. Een afspraak is gratis en een verwijsbrief is niet nodig.

Klik hieronder op de link 'Zorg aan huis aanvragen', vul het formulier in en dan nemen we contact met u op. U kunt ook:

  • Telefonisch contact opnemen met de Zorgcentrale (in kantoortijden):  088 - 0444 888
  • Een e-mail sturen naar info@vierstroomzorgthuis.nl

Kosten

De kosten voor verpleging en verzorging (wijkverpleging) worden vergoed vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Vierstroom heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Daardoor kunt u altijd een beroep doen op de wijkverpleging van Vierstroom, ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. Onze diensten zijn voor u dus kosteloos. U betaalt ook geen eigen bijdrage. Onze wijkverpleegkundige kan u hierover informeren. Zij stelt op basis van uw situatie uw indicatie op.

Ook als u een zorgzwaartepakket heeft vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), kunt u verpleging en verzorging thuis van Vierstroom ontvangen. U betaalt dan een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Onze wijkverpleegkundige informeert u hier graag over.

Verpleeghuiszorg aan huis

Heeft u een verpleeghuisindicatie , maar geeft u er de voorkeur aan om thuis te blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? Verpleeg Thuis komt bij u langs en bespreekt de mogelijkheden.

Klik op "Verpleeghuiszorg aan huis aanvragen" dan nemen we contact met u op. Voor meer informatie kunt u ook bellen met 088-426 2178 of of een e-mail sturen naar info@vierstroomverpleegthuis.nl

Kosten

Als u een Wlz-indicatie heeft, wordt de zorg betaald door het zorgkantoor. U betaalt over de te leveren zorg een eigen bijdrage die wordt vastgesteld door het CAK. Deze eigen bijdrage is lager als u thuis wilt blijven wonen, dan bij opname in een verpleeghuis. De welzijnsmomenten, het eten en noodzakelijke schoonmaak, maken onderdeel uit van het totaal pakket (hier zijn dus geen extra kosten aan verbonden).