Wij zijn Vierstroom

Vierstroom zet zich in om u de zorg en ondersteuning te bieden die past bij uw wensen en levensfase. Onafhankelijk blijven tijdens ouder worden vinden wij net zo belangrijk als u! Vierstroom Zorg Thuis, Hulp Thuis, Verpleeg Thuis en Ledenservice vormen samen Vierstroom, dat onderdeel is van Fundis. Wij geloven in behoud van kwaliteit van leven, in elke levensfase.

Als er meer nodig is te leven zoals u dat wilt, wijzen we u de weg, of helpen met de juiste hulp. Hulp in huis bijvoorbeeld, of alarmering: een manier om snel hulp in te schakelen. Maar ook verpleging, of zorg aan huis. De medewerkers van Vierstroom zijn regionale experts in ondersteuning, zorg en service. Actief in het gebied van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. En met verpleeghuiszorg aan huis ook in Oss. Betrouwbaar, persoonlijk, en altijd aandacht voor uw wensen en behoeften.

Vierstroom Ledenservice biedt een startpunt voor onze leden, voor vragen over gezondheid, vitaliteit en zorg. Als lid bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en ontvangt u voordeel of korting. Onze ledenconsulenten staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ouder worden hoeft niet te betekenen dat u de controle kwijtraakt. Wij helpen u zelf keuzes te maken die bij u passen, zodat u uw leven kunt blijven leiden zoals u dat al doet.

Regio Vierstroom

Vierstroom is actief in een regio die loopt van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. Sinds kort ook aanwezig in Oss. Dit gebied telt ongeveer 600.000 inwoners. Op deze kaart vindt u de plaatsen waar Vierstroom werkzaam is.