Diensten

Veelgestelde vragen

Hoe regel ik een dienst of service via Vierstroom Ledenservice?

Ga naar www.vierstroom.nl/diensten en klik op de dienst of service waar je gebruik van wilt maken. Per dienst en service wordt op de pagina op de website uitgelegd hoe je deze aanvraagt of regelt. Bij een aantal diensten en services dien je in te loggen op je persoonlijke Mijn Vierstroom account. Dit wordt aangegeven op de pagina van de dienst en service.

 

Kan ik van elke service en dienst gebruikmaken?

Als lid van Vierstroom kan je van elke service en dienst op www.vierstroom.nl/diensten gebruik maken. En omdat het lidmaatschap van Vierstroom een gezinslidmaatschap is, mogen alle inwonende gezinsleden op hetzelfde adres als het hoofdlid ook van alle diensten en services gebruik maken.

Kan ik een dienst of service aanvragen voor iemand anders?

Ja dat kan als deze persoon geregistreerd staat als gezinslid op je Mijn Vierstroom account. Op de pagina van de dienst of service log je eerst in op Mijn Vierstroom. Vervolgens maak je bij het aanmelden voor deze dienst de keuze voor wie je de dienst aanmeldt. Wil je voor meerdere gezinsleden een bepaalde dienst aanvragen, dan herhaal je steeds de stappen.

 

Staan de gezinsleden nog niet geregistreerd op je Mijn Vierstroom account. Ga dan naar Mijn Vierstroom, log in en voeg de gezinsleden toe bij Mijn gezinsleden.