Vacatures zorg en verpleging aan huis

Bij Vierstroom Zorg Thuis doet en bouwt iedereen mee aan de zorg in de wijk. Als professional krijg jij bij ons de ruimte, zodat onze cliënten de allerbeste zorg ontvangen en langer thuis kunnen blijven wonen. Van persoonlijke verzorging of wondzorg tot en met preventie- en dementiezorg. Door de inzet van slimme digitale hulpmiddelen bouw je ook mee aan de zorg van morgen.

Onze ervaren verzorgenden  geven dagelijks invulling aan uw wensen. Met passie, bevlogenheid en respect. En altijd afgestemd op uw persoonlijke wens. Zo kunt u veilig en zelfstandig thuis blijven wonen, met de zekerheid dat u door een professioneel team de juiste zorg ontvangt.

Dát is werken bij Vierstroom Zorg Thuis

Dat doe je natuurlijk niet alleen, want bij ons werk je samen met andere aanpakkers die altijd voor elkaar klaar staan. Er is geen uitdaging die we niet samen aan kunnen. Wij zijn trots op ons mooie vak, trots op elkaar en daarom gaan we elke dag vol energie aan de slag.

Bij ons kan je vol vertrouwen op pad. Zowel op de Vierstroom e-bike als op jouw eigen carrièrepad. Fit én vitaal kan jij je blijven ontwikkelen want iedereen in onze organisatie doet- en telt mee. Ons uitgangspunt is dat als jij je werk goed kan doen, de cliënten dat ook merken. Zo maken wij met elkaar het verschil. Bekijk onze vacatures voor jouw mogelijkheden.

Als verzorgende en verpleegkundige kun je bij Vierstroom Zorg Thuis direct aan de slag in vrijwel ons hele werkgebied: van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. Daarnaast hebben we ook in andere functies interessante vacatures. Staat er geen vacature in de regio van je voorkeur? Laat het ons weten, we gaan dan samen met jou de mogelijkheden bekijken.