Betalingen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Is je bankrekeningnummer gewijzigd?  In Mijn Vierstroom kan je zelf je rekeningnummer aanpassen. 

 

Klik hier om naar Mijn Vierstroom te gaan en klik vervolgens op “Gegevens pashouder beheren” en ga naar Betalingsgegevens.

 

Waar kan ik de betaalwijze van mijn lidmaatschap wijzigen?

Dat kan via Mijn Vierstroom. Klik hier om naar Mijn Vierstroom te gaan en klik vervolgens op “Gegevens pashouder beheren”. Bij Betalingsgegevens kan je de betaalwijze wijzigen en opslaan.

 

Bij betaling per automatische incasso bespaar je €1,- op het lidmaatschap per jaar.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap betalen?

Betaal je per automatische incasso dan wordt elk jaar de contributie eind januari van het jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Betaal je niet via automatische incasso dan ontvang je elk jaar in januari een brief of e-mail van ons met het verzoek tot betaling van het Vierstroom lidmaatschap. In de e-mail kan je klikken op een digitale betaallink om direct te betalen.

 

Bij nieuwe leden, die per automatische incasso betalen, wordt de contributie van het lidmaatschap in de eerste week van de maand nadat iemand lid is geworden geïncasseerd.

Hoe regel ik een betaling via automatische incasso?

Door het regelen van een automatische incasso hoef je je geen zorgen te maken over betalingen. Bij een automatische incasso machtig je Vierstroom Ledenservice om jaarlijks eind januari automatische het contributiebedrag af te schrijven. Dit regel je door in te loggen op Mijn Vierstroom en daar je betaalwijze onder “Gegevens pashouder beheren” aan te passen. Wil je dit liever op papier regelen, neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice.

 

Ik wil mijn contributie overmaken. Wat is het bankrekeningnummer van Vierstroom Ledenservice?

De contributie kan je overmaken op bankrekeningnummer NL86 INGB 0650 108 574  t.n.v. Vierstroom Ledenservice. Vermeld je lidmaatschapsnummer bij de betaling. Je lidmaatschapsnummer staat op de digitale ledenpas in Mijn Vierstroom.

 

Kan ik mijn lidmaatschap ook vergoed krijgen?

De kosten van het lidmaatschap van Vierstroom tot €25,- kan je declareren als je verzekerd bent via het Vierstroom Zorgcollectief. Let op: dit kan alleen als je verzekerd bent via:

  • de collectieve zorgverzekering Vierstroom van VGZ met de aanvullende verzekering VGZ Zorgt Goed, VGZ Zorgt Beter of VGZ Zorgt Best; of
  • de collectieve zorgverzekering Vierstroom van CZ met de aanvullende verzekering Leden.

 

Lees hier meer over het declareren van het lidmaatschap via CZ en VGZ.