Ledenpas met lidnummer

Veelgestelde vragen

Waarom ontvang ik geen fysieke ledenpas?

Vanaf 1 januari 2024 heb je geen fysieke plastic ledenpas meer nodig. Alles kan je digitaal via de website of met alleen je postcode en huisnummer regelen. Dat is gemakkelijk voor jou én het is ook nog eens gunstig voor het milieu. Klik hier voor meer informatie.

Is er een digitale ledenpas?

In Mijn Vierstroom vind je je persoonlijke digitale ledenpas met je lidnummer.  Klik hier om in te loggen in Mijn Vierstroom. Klik vervolgens op 'print ledenpas'. Er opent een apart scherm waar je direct je ledenpas kan printen.

Waar vind ik mijn lidmaatschapsnummer?

Je lidmaatschapsnummer staat op de digitale ledenpas in Mijn Vierstroom. Klik hier om in te loggen in Mijn Vierstroom.