Onze ledenconsulenten

Betere hulp voor iedereen

Onze ledenconsulenten kan je altijd bellen. Ook met een vraag over de inzet van zorg. Voor jezelf of een naaste. En hebben onze ledenconsulenten niet direct een antwoord op je vraag, dan zoeken zij het voor je uit en bellen u zo snel mogelijk terug. Je krijgt dus altijd een passend en persoonlijk antwoord op je vraag. 


Vitaal leven
Naast vragen over over de inzet van zorg voor jezelf of een naaste, kunnen de ledenconsulenten je ook informeren over gezondheid, vitaliteit, prettig en veilig wonen en (financiele) regelzaken.


Contact
De ledenconsulenten zijn bereikbaar via de chat. Deze verschijnt rechtsonderin op deze website. Ook zijn zij telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 088 - 0900 400 (maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur). Je kan ook een e-mail sturen naar ledenservice@vierstroom.nl.

 

Maak kennis met de ledenconsulenten

Doorvragen in plaats van doorverbinden. Dat is hoe onze ledenconsulenten werken. Ben je mantelzorger en zoek je informatie en ondersteuning? We weten en wijzen de weg. Heb je hulpmiddelen nodig? Dan leggen we uit hoe je die kunt verkrijgen, welke stappen daarvoor nodig zijn en hoe het zit met een eventuele eigen bijdrage. Zoek je tijdelijke hulp, bijvoorbeeld na een ongeval, dan kijkt de ledenconsulent samen met jou, welke ondersteuning je nodig heeft.

Dus voor elke (mantelzorg)vraag, groot of klein kunnen leden van Vierstroom contact opnemen met onze ledenconsulenten. Wellicht heb je ze al eens gesproken. Of ben je nog geen lid en benieuwd wie de gezichten zijn achter Vierstroom Ledenservice. Tijd voor een kennismaking!