Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Nieuws

Aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen

Op maandag 28 september waren premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge weer op televisie. Ze vertelden hoe het nu gaat met het coronavirus. De belangrijkste dingen leggen we uit.
Nieuws

Wat is het verschil tussen vergeetachtigheid en dementie?

Kom naar het online AlzheimerCafé Zoetermeer
Neem online via een live-verbinding deel aan het Alzheimer Café
Nieuws

Centrale Cliëntenraad zoekt nieuwe leden

De Centrale Cliëntenraad Zorg Thuis is een onafhankelijk adviesorgaan dat de belangen behartigt van alle thuiszorgcliënten van Vierstroom, en op zoek naar een aantal enthousiaste nieuwe leden.
Nieuws

Herinnering: Vierstroom Ledendag verplaatst van 2 oktober 2020 naar vrijdag 16 april 2021!

in verband met coronavirus
Vanwege gezondheid en veiligheid is besloten om de Vierstroom Ledendag te verplaatsen van 2 oktober 2020 naar vrijdag 16 april 2021.
Nieuws

Meet uw gezondheid

Weet u wat u moet doen als uw bloeddruk te hoog is? Of saturatie? Of nog beter gezegd: weet u of u een gezonde bloeddruk, saturatie of hartslag hebt? Om zo gezond en fit mogelijk door het leven te gaan, is regelmatig uw waardes meten heel belangrijk.
Nieuws

Afvallen door wandelen

Er wordt vaak gedacht dat veel sporten dé manier is om die extra kilo’s te verliezen, maar afvallen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Door bijvoorbeeld al regelmatig te wandelen, valt u af.
Nieuws

Tips voor dragen mondkapje

Vooralsnog hoeft u alleen een mondkapje op in het openbaar vervoer, maar het lijkt erop dat steeds meer mensen ze ook buiten de trein, bus of tram dragen. Als u dit doet, hoe draagt u zo’n kapje dan het best? En wat doet u met een gedragen exemplaar?
Nieuws

Behoefte aan een luisterend oor? Bel de ledenconsulenten! 

Maakt u zich zorgen of heeft u behoefte aan een praatje? U kunt ons altijd bellen. De ledenconsulenten staan van maandag tot en met vrijdag met een luisterend oor voor u klaar. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief).
Nieuws

Medewerkers Vierstroom de wijk in op de elektrische fiets

De medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis krijgen een e-bike waarmee zij snel en wendbaar zijn in de wijk.
Nieuws

De huiskamer als sportzaal!

Niets is fijner dan lekker buiten bewegen, maar ook binnen hoeft u niet stil te zitten. Vierstroom geeft u tips voor spier- en botversterkende activiteiten en balansoefeningen op drie verschillende niveaus.
Laden...