Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Nieuws

Corona en zorgkosten op vakantie

De zomer komt er aan en vanwege alle versoepelingen wordt er steeds meer gekeken naar een vakantiebestemming voor deze zomer. Maar wat als u op vakantie gaat naar een land waar nog code geel of oranje is en u krijgt corona? Worden deze kosten dan gedekt?
Nieuws

Samen zijn op afstand

Om iemand aandacht te geven of in contact te staan met anderen hoeft u niet per se de deur uit.
Nieuws

In contact blijven via sociale media

Er zijn ontzettend veel sociale media om met elkaar in contact te komen en te blijven. Welke gebruikt u al en waar wilt u meer van weten?
Nieuws

Vierstroom Magazine Digitaal

Bekijk hier de nieuwe uitgave van Vierstroom Magazine digitaal!
Nieuws

Nieuwe uitgave Vierstroom Magazine

Dossier: Zorg voor elkaar
In de tweede uitgave van Vierstroom Magazine in 2021 is het thema Zorg voor elkaar. De nieuwe zorg gaat o.a. over innovaties in de zorg. In deze tijd belangrijker dan ooit.
Nieuws

Alzheimer Café - Thema: Als thuiswonen niet meer gaat

Dinsdag 1 juni 2021
Bezoek het online Alzheimer Café.
Nieuws

Werkende mantelzorgers in de knel

Nederland telt zo’n 4,4 miljoen mantelzorgers. Ongeveer 2 miljoen mensen tussen de 16 en 69 jaar combineren werk en zorg voor een naaste. Dat houdt in dat 1 op de 4 werknemers mantelzorgtaken heeft. Dit is voor velen van hen zwaar.
Nieuws

Leefstijlcoach in basispakket zorgverzekering

De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) zit sinds twee jaar in het basispakket van de zorgverzekering. Veel mensen weten dit niet, waardoor niet de mensen worden bereikt die de overheid verwachtte te bereiken.
Nieuws

Mobiliteitsweken in de Vierstroom Thuiszorgwinkels.

Tot en met 30 juni 2021 zijn de mobiliteitsweken in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Dit betekent 15% korting* op alle scootmobielen en 20% korting* op alle rollators!
Nieuws

Zorgrobot helpt bij de structuur van de dag

28 april 2021
Emmerie is de eerste zorgrobot die Vierstroom Zorg Thuis gebruikt. Binnenkort start een pilot bij een andere cliënt met cognitieve problemen.
Laden...