Gezondheid en vitaliteit

Tips om nog mooiere (vakantie)foto’s met uw mobiele telefoon te maken

Veel mensen nemen vaak niet meer een fotocamera mee, omdat tegenwoordig zijn de camera’s van mobiele telefoons heel goed zijn. We delen een aantal tips waardoor uw kiekjes met de mobiele telefoon nog beter worden.
Gezondheid en vitaliteit

6 handige tips om een leuke fietsroute te vinden

Nederland is een fietsland bij uitstek! In ons kikkerlandje kunt u eindeloos fietsen door veel verschillende landschappen. Bijna overal zijn goede fietspaden. We delen graag een aantal tips om een leuke fietsroute te vinden of zelf uit te stippelen. 
Gezondheid en vitaliteit

8 tips om uw zelfbeeld te verbeteren

Heeft u ook wel eens last van negatieve gedachten? Bent u erg kritisch op uzelf en vindt u andere altijd leuker, knapper of slimmer? Dan bestaat er een kans dat u een negatief zelfbeeld heeft. Dokter Tamara geeft u 8 tips om uw zelfbeeld te verbeteren.
Gezondheid en vitaliteit

Maak kans op een Vierstroom Zomerpakket!

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor zon, zee en strand of andere manieren van ontspanning. Deel jouw tip voor een zomerse activiteit of plek in de regio en maak kans op een Vierstroom Zomerpakket.
Zorg voor elkaar

Wanneer is iets vergeetachtigheid en wanneer is het dementie?

We vergeten allemaal weleens iets. Dat ene product in de supermarkt, de naam van iemand of waar iets in huis ligt. Maar wanneer is iets een beetje vergeetachtigheid en wanneer is er sprake van dementie?
Gezondheid en vitaliteit

De leukste apps voor wandelaars

Wandelen is een fijne manier om in beweging te zijn en het kan overal. Van een rondje in de buurt tot een stevige wandeling over de heide, door het bos of in de duinen. Met deze handige wandelapps heeft u altijd een leuke route bij de hand.
Gezondheid en vitaliteit

10 gezondheidseffecten van fietsen!

Fietsen voelt voor veel mensen niet als sporten. We doen het namelijk vaak dagelijks. Maar fietsen is heel gezond en wordt algemeen beschouwd als een van de meest gezonde en effectieve vormen van lichaamsbeweging.
Gezondheid en vitaliteit

Zingeving draagt bij aan een goede weerstand

Wat geeft uw leven zin? Als u dit weet, vergroot u de kans dat u uw leefstijl en weerstand verbetert en zo zult u langer, gezonder en gelukkiger leven!
Prettig en veilig wonen

Tijd voor de voorjaarsschoonmaak!

En dat hoeft niet veel te kosten
Het voorjaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om uw huis grondig schoon te maken en te ontdoen van de winterse rommel en stof. Het goede nieuws is dat u hiervoor geen dure schoonmaakmiddelen hoeft te kopen.
Gezondheid en vitaliteit

7 symptomen bij hartfalen

Herkent u ze?
Het hart heeft een erg belangrijke functie in ons lichaam. Het hart pompt namelijk zuurstofrijk bloed rond en het voert afvalstoffen af, waardoor organen en ons lichaam goed kunnen blijven functioneren. Weet u wat de 7 symptomen bij hartfalen zijn?
Laden...