Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Nieuws

Ruimte in zelfstandige klinieken voor patiënten die niet willen wachten

Door de zorg voor coronapatiënten is de reguliere zorg in ziekenhuizen op een laag pitje komen te staan. Zelfstandige klinieken hebben ruimte, omdat zij niet de Corona zorg hebben. Zij kunnen een belangrijke rol spelen bij het inkorten van wachtlijsten.
Nieuws

Klantenservice medewerkster Jeannette Jansen (59) aan het woord

Vers aan Tafel - Aandacht geeft smaak!
Sinds 2018 is Jeannette Jansen fulltime werkzaam bij de Vers aan Tafel klantenservice. In dit artikel vertelt ze meer over haar contact met de klanten.
Nieuws

Mevrouw Van der Ark (83) woont zo lang mogelijk thuis en daardoor leeft ze mogelijk ook langer

Zorg thuis in plaats van in het verpleeghuis draagt bij aan een langer leven, stellen onderzoekers van de VU vandaag in Trouw. De zoons van Kitty van der Ark zijn ook overtuigd: hun moeder vaart er wel bij.
Nieuws

De CoronaCheck-app: wat is het en wat kunt u ermee?

Het bezoeken van een groot evenement en reizen binnen de Europese Unie wordt makkelijker met de CoronaCheck-app. Hoe werkt deze app precies? En wat als u geen smartphone heeft om ‘m op te installeren?
Nieuws

Corona en zorgkosten op vakantie

De zomer komt er aan en vanwege alle versoepelingen wordt er steeds meer gekeken naar een vakantiebestemming voor deze zomer. Maar wat als u op vakantie gaat naar een land waar nog code geel of oranje is en u krijgt corona? Worden deze kosten dan gedekt?
Nieuws

Samen zijn op afstand

Om iemand aandacht te geven of in contact te staan met anderen hoeft u niet per se de deur uit.
Nieuws

In contact blijven via sociale media

Er zijn ontzettend veel sociale media om met elkaar in contact te komen en te blijven. Welke gebruikt u al en waar wilt u meer van weten?
Nieuws

Vierstroom Magazine Digitaal

Bekijk hier de nieuwe uitgave van Vierstroom Magazine digitaal!
Nieuws

Alzheimer Café - Thema: Als thuiswonen niet meer gaat

Dinsdag 1 juni 2021
Bezoek het online Alzheimer Café.
Nieuws

Werkende mantelzorgers in de knel

Nederland telt zo’n 4,4 miljoen mantelzorgers. Ongeveer 2 miljoen mensen tussen de 16 en 69 jaar combineren werk en zorg voor een naaste. Dat houdt in dat 1 op de 4 werknemers mantelzorgtaken heeft. Dit is voor velen van hen zwaar.
Laden...