Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Nieuws

Ondersteuning thuis bij dementie

Bezoek het online AlzheimerCafé Zoetermeer op 2 februari 2021
Nieuws

Lockdown verder aangescherpt vanwege zorgen om nieuwe virusvarianten

Het kabinet maakt zich grote zorgen om Britse variant en andere varianten van het coronavirus, die nog besmettelijker is dan het virus dat we al kennen. Er zijn extra maatregelen nodig om die nieuwe varianten van het virus onder controle te krijgen.
Nieuws

Minder piekeren

Met hulp van VGZ en de digitale workshop van Mirro e-health
’s Nachts uren naar het plafond staren en gedachten die steeds weer terugkeren naar datzelfde punt. Herkenbaar? Tijd voor Positivi-tijd! Wil jij leren hoe je piekergedrag omzet in iets positiefs? Volg dan onze gratis workshop. 
Nieuws

7 tips om het huis op te vrolijken

Wilt u uw huis of appartement opvrolijken? Daarvoor hoeft u niet veel moeite te doen en het hoeft ook niet veel te kosten. Tips voor een fris en gezellig thuis, dat er weer als nieuw uitziet.
Nieuws

Winterdip? Zo heeft u er minder last van

Kunt u in de winter lastig uit bed komen? Bent u vaker somber en mist u de zon? Dan bent u niet de enige. Een daglichtlamp, een vast ochtendritme en veel buitenlucht helpen.
Nieuws

Het belang van voldoende beweging.

30 minuten bewegen? Zo doet u dat!
Dagelijks 30 minuten matig intensief bewegen is voor iedere leeftijd belangrijk. Nu gratis beweegwaaier!
Nieuws

Goede voornemens

Maak ze haalbaar!
2021 is begonnen. Net als tijdens vorige jaren hebben veel mensen nu ook het goede voornemen. U ook?
Nieuws

De respijtwijzer van Gouda

Als u zorgt voor uw partner, ouder, kind of buur die ziek is of hulp nodig heeft, dan bent u mantelzorger. En u bent niet de enige! 1 op de 4 mensen mag zich mantelzorger noemen. De Respijtwijzer Gouda helpt je op weg, om de zorg ook eens over te dragen.
Nieuws

Populaire spelletjes voor pc en tablet

Spelletjes zijn er in vele soorten en maten. Denk aan gezelschapsspellen, bordspellen en denksporten. Van veel populaire spellen zijn ook digitale varianten gemaakt. We zetten een paar gratis varianten op een rij.
Nieuws

Gratis webinars over (levens)testament, wilsonbekwaamheid en nalatenschap

Vanwege het Coronavirus zijn er geen lezingen op locatie over het (levens)testament, wilsonbekwaamheid en nalatenschap. In plaats van deze lezingen organiseren wij speciaal voor onze leden twee webinars.
Laden...