Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Nieuws

Medewerkers Vierstroom de wijk in op de elektrische fiets

Na maanden van voorbereiding was het op woensdag 1 juli zover: de eerste speciale elektrische zorgfietsen zijn uitgereikt aan de medewerkers van wijkteam Nieuwerkerk aan den IJssel van Vierstroom Zorg Thuis.
Nieuws

Scootmobiel demodagen in de Vierstroom Thuiszorgwinkels in Gouda en in Zoetermeer

16 en 17 juli 2020 van 10.00 tot 16.00 uur
Hoe gebruikt u een scootmobiel? En welke scootmobiel past het beste bij u? Ontdek het op de Scootmobiel Demodagen op 16 juli in de Thuiszorgwinkel in Gouda of op 17 juli in de Thuiszorgwinkel in Zoetermeer! U bent van harte welkom!
Nieuws

De huiskamer als sportzaal!

Niets is fijner dan lekker buiten bewegen, maar ook binnen hoeft u niet stil te zitten. Vierstroom geeft u tips voor spier- en botversterkende activiteiten en balansoefeningen op drie verschillende niveaus.
Nieuws

Coronavirus: de regels per 1 juli 2020

Op woensdag 24 juni jl. vertelden premier Mark Rutte en minister De Jonge op televisie over corona en de nieuwe regels. Het gaat om regels voor binnen en buiten per 1 juli 2020. De belangrijkste regels worden hier uitgelegd.
Nieuws

Vierstroom Magazine

Speciaal voor haar leden geeft Vierstroom drie keer per jaar het Vierstroom Magazine uit.
Nieuws

Vierstroom Ledendag verplaatst naar vrijdag 16 april 2021

in verband met coronavirus
Vanwege gezondheid en veiligheid is besloten om de Vierstroom Ledendag door te schuiven naar vrijdag 16 april 2021.
Nieuws

Wijkverpleegkundigen Zorg Thuis winnen zorgtijd met unieke elektrische fiets

700 medewerkers in de wijkverpleging van Vierstroom Zorg Thuis krijgen dit jaar een elektrische zorgfiets aangeboden. Deze fiets maakt het mogelijk om ruim 11 % reistijd te besparen. Waardevolle tijd, die kan worden besteed aan zorgtaken en aandacht.
Nieuws

Vierstroom Thuiszorgwinkel en webwinkel

In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden ook veel voordeel in de Thuiszorgwinkels en in de webwinkel. Er zijn zes Vierstroom Thuiszorgwinkels waar u terecht kan voor hulpmiddelen, zoals o.a. krukken, rolstoelen en sta-opstoelen.
Nieuws

Vierstroom Magazine Digitaal

Bekijk hier de nieuwe uitgave van Vierstroom Magazine digitaal!
Nieuws

Lid worden

Vierstroom biedt u ondersteuning zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen en leven. En heeft u een vraag? Dan helpen wij u. Bovendien krijgt u als lid 10% korting op hulpmiddelen en leent u gratis krukken. Meld u nu aan via het formulier.
Laden...