Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Nieuws

Recept pepernoten met chocolade

Buiten is het guur en grauw, en de Goedheiligman is weer in het land. Binnen maken we het extra gezellig. We hebben voor u een leuk recept voor chocolade pepernoten gevonden.
Nieuws

Maak uw weerstand winterklaar

Met de winter voor de deur is het belangrijk om extra te investeren in onze gezondheid. Door gezond en vezelrijk te eten en voldoende te bewegen, verbeteren we onze weerstand en zijn we beter opgewassen tegen ziekteverwekkers zoals het coronavirus.
Nieuws

Gratis webinars over (levens)testament, wilsonbekwaamheid en nalatenschap

Vanwege het Coronavirus zijn er geen lezingen op locatie over het (levens)testament, wilsonbekwaamheid en nalatenschap. In plaats van deze lezingen organiseren wij speciaal voor onze leden twee webinars.
Nieuws

Vierstroom Online Kerst Bingo Shows

Entertainment, humor en mooie prijzen
Dinsdag 16 december 19.00 uur, dinsdag 22 december 19.00 uur of op woensdag 23 december 14.00 uur.
Nieuws

Winactie kerstmaaltijden apetito!

Ook zo’n zin in heerlijke kerstmaaltijden bij u thuis? Maak nu kans op 7 kerstmaaltijden van maaltijdleverancier apetito.
Nieuws

Langer thuis cadeaus!

Perfect als cadeau voor de feestdagen!
Wist u dat onze samenwerkingspartner Vegro een uitgebreid assortiment aan langer thuis cadeaus heeft, waardoor u of uw naaste langer thuis kan blijven wonen? Perfect als cadeau voor de feestdagen!
Nieuws

iPhone boek voor beginners

De handleiding voor uw iPhone
Heeft u regelmatig de neiging om de iPhone uit het raam te gooien? U bent zeker niet de enige met die frustratie. Met de hulp van dit boek raakt u vertrouwd met de iPhone en leert u die zelfstandig te gebruiken.
Nieuws

Voordeel op de collectieve zorgverzekering van VGZ

Leden van Vierstroom ontvangen korting op de premie van hun basisverzekering van VGZ. Heeft u behoefte aan meer zorg? Dan kunt u kiezen voor onze speciale aanvullende verzekering: VGZ Zorgt. Er is geen medische selectie.
Nieuws

Lid worden per 1 januari 2021

Een zorgverzekering met een aantrekkelijke premie
Voor deelname aan het Vierstroom zorgcollectief dient u lid van Vierstroom te zijn of lid te worden. Bent u nog geen lid en wilt per 1 januari 2021 gebruikmaken van de korting op uw maandelijkse premie, vul dan onderstaand formulier in.
Nieuws

Heeft u een hoortoestel? Draag dan zo uw mondkapje

Opvallend veel slechthorenden raakten de afgelopen weken hun gehoorapparaat kwijt. De oorzaak: het mondkapje. Wie even niet oplet, verliest het toestel bij het afzetten van het gezichtsmasker.
Laden...