Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Nieuws

Kijk gratis concerten van het Concertgebouworkest

O.a. Jaap van Zweden leidt Beethoven 5
U kunt online genieten van klassieke concerten door het Concertgebouworkest.
Nieuws

Koningsdag 2021 in teken van saamhorigheid

De Koninklijke familie vanuit een tv-studio
Koningsdag 2021 komt dichterbij. Koning Willem-Alexander en de Koninklijke Familie bezoeken Eindhoven. De Koninklijke Bond van Oranjevereniginge organiseert een programma voor jong en oud.
Nieuws

Winactie Oerhollandse Koningsdag Borrelbox!

Medemogelijk gemaakt door Archeon
Wij verloten tien keer een Koningsdag Borrelbox voor twee personen!
Nieuws

Bij aankoop van een Evermore bed 50% korting op een Papillon Combi matras!

Bent u op zoek naar een geschikt bed met een hoog/laag functie. Dan is het Evermore bed, leverbaar in drie trendy kleuren, hét bed voor u!
Nieuws

Theater bij u thuis

De theaters en schouwburgen zijn al een hele tijd gesloten en blijven zeker nog tot 20 april dicht. U kunt thuis ook theater- en cabaretvoorstellingen kijken.
Nieuws

Klant Mieke van Vers aan Tafel aan het woord!

Mieke van Raamsdonk (onlangs 76 jaar geworden) is al 20 jaar klant bij maaltijdleverancier Vers aan Tafel. Ze bestelt de laatste jaren iedere 2 à 3 weken een paar dozen maaltijden en de desserts-box als extra toetje.
Nieuws

Met deze apps kunt u gemakkelijk online videobellen

Bellen met spraak en beeld is leuk; u kunt degene met wie u spreekt namelijk ook zien. Het is net alsof jullie bij elkaar in de kamer zitten!
Nieuws

Tips voor Pasen thuis

De coronacrisis houdt ons nog steeds veel thuis, maar dat betekent natuurlijk niet dat we Pasen zomaar aan ons voorbij laten gaan. Binnenhuis zijn er een hoop leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Met deze tips viert u Pasen gezellig thuis.
Nieuws

Keukenhof virtueel open

"Als u niet naar de Keukenhof kunt komen, brengen wij de Keukenhof naar u!" Met dat motto laat de Keukenhof u de komende weken graag de mooiste plekjes van het park zien. 
Nieuws

Webinars over (levens)testament, wilsonbekwaamheid en nalatenschap gemist?

Kijk ze hier terug!
Vierstroom Ledenservice heeft in samenwerking met Hereditas een aantal webinars georganiseerd. Mocht u deze gemist hebben, kijk ze dan hier terug.
Laden...