Medido medicijndispencer

Hulp bij het innemen van medicijnen

Als u dagelijks medicijnen moet innemen dan kan de Medido een handig hulpmiddel voor u zijn. De Medido is een klein kastje dat u ontvangt via Vierstroom Zorg Thuis. Uw apotheek verpakt uw medicijnen in aparte zakjes op een rol. Voor ieder moment van de dag waarop u een of meer medicijnen moet innemen een apart zakje. Een van onze verpleegkundigen plaatst wekelijks de medicijnrol in de Medido.

De Medido geeft u een seintje wanneer het tijd is om uw medicijnen te gebruiken. Zodra u hierop reageert, komen de juiste medicijnen uit het apparaat en wordt de verpakking automatisch voor u geopend. Als u niet de medicijnen uit de Medido neemt, dan krijgt de wijkverpleging een berichtje. Zij nemen dan even contact met u op om te kijken hoe ze u kunnen helpen.

Aanvragen Medido medicijndispencer

Denkt u dat de Medido u kan helpen? Bespreek dit dan eerst met de verpleegkundige. De Medido kan dan voor u aangevraagd worden. Daaraan zijn geen kosten verbonden.

Wilt u de Medido medicijndispencer aanvragen. Of wilt u meer informatie of hulp bij medicijnen? Vul dan onderstaand formulier in. De wijkverpleegkundige van Vierstroom Zorg Thuis neemt contact met u op. U kunt ook bellen naar 088 - 0444 888 (tijdens kantooruren).