Heeft u een verpleeghuisindicatie, maar geeft u er de voorkeur aan om thuis te blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? Vierstroom Verpleeg Thuis maakt dat mogelijk. Naast de reguliere zorgtaken hebben wij ook oog en tijd voor uw welzijn, inclusief de mogelijkheid samen de maaltijden met u te nuttigen.

Wij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Dat doen we in goede samenwerking met u, uw familieleden en mantelzorgers. Wij komen bij u langs en bespreken samen met u de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen.

Onze ervaren verzorgenden en verpleegkundigen geven dagelijks invulling aan uw wensen. Met passie, bevlogenheid en respect. En altijd afgestemd op uw persoonlijke wens. Zo kunt u veilig en zelfstandig thuis blijven wonen, met de zekerheid dat u door een professioneel team de juiste zorg ontvangt.

Wij kijken niet alleen naar uw zorgwensen, maar ook naar uw manier van leven. Ons uitgangspunt is dat u zo veel mogelijk zelf blijft doen. U behoudt de regie over uw eigen leven. Wij ondersteunen daar waar nodig. Naast zorgtaken, kunnen wij bijvoorbeeld samen een wandelingetje maken, een spelletje doen, samen koken of samen eten. Hierbij gaan wij uit van uw specifieke wensen.

U krijgt een eerste contactpersoon, die samen met u en uw mantelzorgers de wensen inventariseert. Het opbouwen van een persoonlijke relatie is hierbij van belang.
In gezamenlijkheid wordt bekeken welke ondersteuning er nodig is om verantwoord, met plezier thuis te kunnen blijven wonen. Aan de hand hiervan maken wij een persoonlijk leefplan, waarin alle afspraken worden vastgelegd. U behoudt hierin de regie, maar wij zijn er ook om mantelzorgers te ontlasten. Aan de hand van het leefplan kunnen wij daar waar gewenst een stukje regie over nemen van de mantelzorgers.

Met hulp van Vierstroom Verpleeg Thuis kunt u zo lang mogelijk, onbezorgd thuis blijven wonen,  met een verpleeghuisindicatie. U behoudt de regie en de zorg is zo veel mogelijk afgestemd op uw manier van leven. Wij ondersteunen u niet alleen op het gebied van zorg, maar ook op het gebied van welzijn en eten. Wij bieden niet alleen ondersteuning aan u, maar ook aan uw mantelzorgers.

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt