Thuiszorg van Vierstroom Zorg Thuis is hulp van een professionele verpleegkundige of verzorgende bij u thuis. We helpen u om (langer) zelfstandig te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. De vele aanvullende diensten van Vierstroom helpen daarbij.

We ondersteunen u bij het wassen, douchen en aankleden, tot zaken zoals het geven van medicatie, stomazorg of het verzorgen van een wond.  Ook is specialistische zorg bij u thuis mogelijk, bijvoorbeeld voor pijnbestrijding, chemotherapie, sondevoeding of complexe wondzorg. Uw wijkverpleegkundige werkt dan nauw samen met uw (huis)arts of specialist. 

Samen zoeken we naar een passende oplossing voor uw zorgvraag. Ook helpen we u bij het vinden van hulpmiddelen en technologische toepassingen waarmee u zo zelfstandig mogelijk kunt leven. 

U heeft een vaste contactpersoon die u altijd kunt bellen als u vragen heeft. En als dat nodig is, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons rekenen. De kosten voor wijkverpleging worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. 

Wilt u wijkverpleging ontvangen? Voor verpleegkundige zorg heeft u een indicatie voor wijkverpleging nodig. De wijkverpleegkundige kan vrijblijvend bij u langskomen om uw situatie te bespreken. Een afspraak is gratis en een verwijsbrief is niet nodig.

Klik hier voor contact met het wijkteam in uw buurt.

Daarnaast bieden we de volgende ondersteuning:

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt