Het Vierstroom biedt een zorgcollectief met kortingen op de aanvullende (tandarts) verzekeringen van VGZ, Zilveren Kruis, CZ en Menzis en extra voorwaarden. 

Klik hier voor meer informatie!

Besparen op uw zorgverzekering?

In deze tijd van stijgende prijzen is het goed om kritisch te kijken waar en hoe bespaard kan worden. Elke zorgverzekering binnen ons zorgcollectief biedt drie tarieven met verschillende dekkingen. Door te kiezen voor een lager tarief kunt u geld besparen, zowel op de basisverzekering als de aanvullende (tandarts)verzekeringen. Het is dan wel belangrijk dat u goed de voorwaarden bekijkt die gelden voor het vergoeden van bepaalde behandelingen. U wilt achteraf niet geconfronteerd worden met behandelaars die niet uw keuze zijn of tegen onverwachte hoge kosten aanlopen. En dan is goedkoop duurkoop.

Oriënteer en kies bewust met de adviseurs van Heilbron

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt voor 2023? Neem geheel vrijblijvend contact op met de adviseurs van Heilbron voor een persoonlijk adviesgesprek. Heilbron is sinds 2016 samenwerkingspartner van Vierstroom en is gespecialiseerd in zorgverzekeringen.
Klik hier voor meer informatie en de contactgegevens van Heilbron!

Was het antwoord nuttig?

Met uw feedback kunnen we onze website verberen.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt