Vierstroom

Over ons

Zorg Thuis

Verpleging en verzorging thuis

Thuiszorg van Vierstroom Zorg Thuis is hulp van een professionele verpleegkundige of verzorgende bij u thuis. We helpen u om (langer) zelfstandig te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. De vele aanvullende diensten van Vierstroom helpen daarbij.

Heeft u een dringende zorgvraag?

Na een operatie, een blessure of ander ongemak kunt u zomaar  ineens geconfronteerd worden met een dringende zorgvraag. Dan is het  wel zo prettig dat u snel geholpen wordt. Binnen 2 uur regelen we alle  zorg die u dan thuis nodig heeft. Gegarandeerd. U leest op deze site wat we voor u kunnen doen. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op:

Telefoon:  088 0444 888
Fax: 0182 571622
E-mail: info@vierstroomzorgthuis.nl

Kosten

De kosten voor verpleging en verzorging (wijkverpleging) worden vergoed vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Vierstroom heeft met alle zorgverzekeraars afspraken, daardoor kunt u altijd een beroep doen op de thuiszorg van Vierstroom, ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. U betaalt hiervoor geen eigen bijdrage. De wijkverpleegkundige van Vierstroom in uw wijk of buurt kan u hierover informeren. De wijkverpleegkundige stelt op basis van uw omstandigheden een indicatie op waarin omschreven is op welke ondersteuning u op grond van de Zorgverzekeringswet aanspraak heeft.

Heeft u een zogenaamd zorgzwaartepakket vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) maar wilt u verpleging en verzorging thuis? Ook dan kan Vierstroom Zorg Thuis u ondersteunen. U betaalt dan een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Informeert u hiernaar bij onze wijkverpleegkundige.

Experimentele bekostiging
Samen met zorgverzekeraars is Vierstroom Zorg Thuis een proef gestart om te bekijken of de bekostiging van de zorgkosten anders kan om zo uiteindelijk tot betere en betaalbare zorg te komen. Vanuit deze proef wordt (op termijn) niet meer iedere minuut zorg geregistreerd. De zorgverzekeraar verrekent daarbij met ons de kosten voor de verleende zorg op basis van een gemiddeld tarief per cliënt. In de praktijk kan dit betekenen dat u een relatief hoog of laag bedrag ziet op het factuuroverzicht van de zorgverzekeraar voor de zorg die is verleend. In de bijlage leest u meer over de proef met de experimentele bekostiging.

PGB

Ook als u uw zorg wilt bekostigen vanuit een persoonsgebonden budget kunt u bij Vierstroom Zorg Thuis terecht.

Delen van uw ervaringen

Op Zorgkaart Nederland kunt u uw ervaringen met de zorg delen. Daarmee helpt u andere mensen die passende zorg zoeken. Via de link hieronder kunt u de waarderingen over ons zien of zelf een waardering plaatsen.

 


Klik hier als u informatie wilt over:

Diensten

 • Verpleging en verzorging thuis

  Een professionele verpleegkundige of verzorgende helpt u thuis

  Lees meer
 • Hulp bij medicijnen

  Een handige ‘medicijndoos’ die u een signaal geeft

  Lees meer
 • Beeldcontact via iPad

  Snel en eenvoudig contact met de verpleegkundige via een iPad. Dat kan met Beeldzorg

  Lees meer
 • Hulp voor mantelzorger

  Ondersteuning voor de mantelzorger

  Lees meer
 • Ondersteuning bij dementie

  Heeft u of uw naaste dementie? Vierstroom ondersteunt u thuis

  Lees meer