Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Wij bieden de zorg die u verdient!

Heeft u een verpleeghuisindicatie , maar geeft u er de voorkeur aan om thuis te blijven
wonen in uw vertrouwde omgeving? Verpleeg Thuis komt bij u langs en bespreekt de
mogelijkheden.

Wat hebben wij u te bieden?

 • Langere zorgmomenten, waarin wij écht de tijd hebben en nemen voor u.
 • Tijd en aandacht voor uw welzijn; wandelen, fotoboeken bekijken, visje halen op de
  markt, samen koken, dat wat u graag doet.
 • Ondersteuning bij de maaltijd (indien gewenst)
 • Huishoudelijke taken, waardoor u een opgeruimde en schone leefomgeving heeft.
 • Personenalarmering met direct telefonisch contact met de voor u vertrouwde
  verpleegkundige. Wij leveren hierbij (zonder kosten) een sleutelkluis om toegang tot
  uw woning te krijgen.

 

Bent u op zoek naar zorg die bij u past, dan komen wij graag bij u langs voor
het houden van een oriënterend gesprek.

Klik HIER om uw contactgegevens achter te laten.

Meer informatie?:
Bel 088 426 2178 of stuur een mail naar: info@vierstroomverpleegthuis.nl

 

Info

Aanmeldformulier

Nieuws

Mevrouw Van der Ark (83) woont zo lang mogelijk thuis en daardoor leeft ze mogelijk ook langer

Zorg thuis in plaats van in het verpleeghuis draagt bij aan een langer leven, stellen onderzoekers van de VU vandaag in Trouw. De zoons van Kitty van der Ark zijn ook overtuigd: hun moeder vaart er wel bij.

Over ons

Info

Langer thuis blijven wonen

ook voor mensen met dementie

Heeft u een verpleeghuisindicatie, maar geeft u er de voorkeur aan om thuis te blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? Vierstroom Verpleeg Thuis maakt dat mogelijk. Naast de reguliere zorgtaken hebben wij ook oog en tijd voor uw welzijn, inclusief de mogelijkheid samen de maaltijden met u te nuttigen. Wij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Dat doen we in goede samenwerking met u, uw familieleden en mantelzorgers. Wij komen bij u langs en bespreken samen met u de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen.

Wij kijken niet alleen naar uw zorgwensen, maar ook naar uw manier van leven. Ons uitgangspunt is dat u zo veel mogelijk zelf blijft doen. U behoudt de regie over uw eigen leven. Wij ondersteunen daar waar nodig. Naast zorgtaken, kunnen wij bijvoorbeeld samen een wandelingetje maken, een spelletje doen, samen koken of samen eten. Hierbij gaan wij uit van uw specifieke wensen.

Info

Onze aanpak

Onze ervaren verzorgenden en verpleegkundigen geven dagelijks invulling aan uw wensen. Met passie, bevlogenheid en respect. En altijd afgestemd op uw persoonlijke wens. Zo kunt u veilig en zelfstandig thuis blijven wonen, met de zekerheid dat u door een professioneel team de juiste zorg ontvangt.

U krijgt een eerste contactpersoon, die samen met u en uw mantelzorgers de wensen inventariseert. Het opbouwen van een persoonlijke relatie is hierbij van belang.
In gezamenlijkheid wordt bekeken welke ondersteuning er nodig is om verantwoord, met plezier thuis te kunnen blijven wonen. Aan de hand hiervan maken wij een persoonlijk leefplan, waarin alle afspraken worden vastgelegd. U behoudt hierin de regie, maar wij zijn er ook om mantelzorgers te ontlasten. Aan de hand van het leefplan kunnen wij daar waar gewenst een stukje regie over nemen van de mantelzorgers.