Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Vierstroom biedt niet alleen alle hulp en zorg om zelfstandig te kunnen blijven wonen. U kunt ook lid worden. Leden van Vierstroom kunnen voor elke hulp of zorgvraag terecht bij de ledenconsulenten. Bovendien genieten zij van volop voordeel en talloze extra’s. Meld u nu aan voor het lidmaatschap! Net als 68.000 andere inwoners van onze regio. Vierstroom biedt thuiszorg in de breedste zin van het woord. Onze leden hebben daarbij een streepje voor.

Info

Informatie en advies als u het nodig heeft

Vierstroom is bekend van de thuiszorg en de thuiszorgwinkels. Maar wist u dat Vierstroom u ook helpt als u nog geen zorg nodig heeft? Als lid van Vierstroom kunt u een beroep op ons doen bij praktische vragen, bijvoorbeeld over aanpassingen in huis of hulpmiddelen. We kunnen ook hulp bieden als u het zelf even niet meer weet, zoals bij de zorg voor een partner of de zorg voor ouders. En als wij u niet direct een antwoord kunnen geven, zoeken we het voor u uit en bellen u terug. Als lid van Vierstroom krijgt u altijd een passend antwoord.

Info

Vraag het de ledenconsulent

altijd de ledenconsulent als vangnet

Wij snappen dat u zo lang mogelijk zelfstandig wilt zijn. En dat u het liefst zo min mogelijk bezig bent met zorg voor later. Dan zit u goed bij Vierstroom. Als lid heeft u altijd de ledenconsulent als vangnet wanneer u onverwacht hulp of zorg voor uzelf of uw dierbare moet regelen. Maar ook voor elke andere hulp- of zorgvraag waarop u zelf het antwoord niet weet. Een geruststellend gevoel dat u via één loket al uw vragen kunt stellen en daarop een passend antwoord krijg.

Info

Extra's voor leden

Het aanbod van Vierstroom Ledenservice
Info

Lid worden van Vierstroom

Wilt u lid worden?

Dan kunt zich eenvoudig aanmelden. Klik op de knop 'Word lid', vul het online formulier in en klik op verzenden. Wij ontvangen dan uw aanmelding voor het lidmaatschap en sturen u binnen een aantal werkdagen een bevestiging van uw lidmaatschap inclusief uw lidmaatschapspas. Heeft u geen computer? Neem dan contact op met de ledenconsulenten van Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief). Het lidmaatschap in 2021 bedraagt € 24,95 per jaar op basis van automatische incasso.

Info

Contact

Neem eenvoudig contact met ons op!

Heeft u een vraag en/of een opmerking voor Vierstroom Ledenservice en de ledenconsulenten, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief). U kunt ook een mail sturen naar ledenservice@vierstroom.nl.