Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Voor onze Thuiszorgwinkels werken we samen met Vegro. De Vierstroom Thuiszorgwinkels in Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Woerden en Zoetermeer zijn hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen.  Voor informatie en/of openingstijden gaat u naar Waar vind ik de Thuiszorgwinkel?

Als lid van Vierstroom ontvangt u 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkels en ook online in de webwinkel van Vegro. En leden van Vierstroom lenen krukken of een rollator of een looprek gratis in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Dit aanbod geldt voor elk gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 8 weken aaneengesloten.

Info

Vierstroom Thuiszorgwinkel

De Vierstroom Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen voor alle leeftijden. U kunt er terecht voor sport en wellness-producten, kraamproducten, tal van loophulpmiddelen, krukken, rollator, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en bieden extra service.

Op de webwinkel van Vegro krijgt u als lid van Vierstroom 10% korting op het volledige assortiment. 

Info

Vegro

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden veel voordeel in de Vierstroom Thuiszorgwinkels en Webwinkel.

Kenniscentrum
Vegro ontwikkelt zich steeds meer richting een kenniscentrum op het gebied van mobiliteit. Bij Vegro kijken ze naar wat mensen nog wél kunnen. Als het aan hen ligt, maken ze uw leven zo comfortabel mogelijk en houdt u zelf de regie over uw gezondheid. Ga voor meer informatie naar Vegro Expertisecentrum.

Info

Extra's voor leden

Als lid van Vierstroom ontvangt u de volgende extra’s in de Vierstroom Thuiszorgwinkels:


Om de 10% korting te ontvangen en/of gratis krukken of een rollator of een looprek te lenen in één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels dient u uw ledenpas te tonen, dus vergeet uw ledenpas niet mee te nemen!

Nog geen lid? U bent al lid van Vierstroom voor slechts € 24,95 per jaar. 

Info

Recht op tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen

Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras. U heeft alleen een legitimatiebewijs nodig en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt. Indien u  lid bent van Vierstroom is het handig om uw ledenpas mee te nemen.

Nog geen lid?

Info

5 vragen over de thuiszorgwinkel

Als u medische hulpmiddelen nodig heeft, kunt u daarvoor terecht bij de Vierstroom Thuiszorgwinkel. U kunt de  thuiszorgwinkel bezoeken en ook online raadplegen. Wat koopt u bij een thuiszorgwinkel? En wat is de rol van de zorgverzekeraar hierin? Worden materialen die u via de thuiszorgwinkel aanschaft bijvoorbeeld vergoed?

Klik hier voor meer informatie.

Info

Goed voorbereid op een operatie

met hulpmiddelen van de thuiszorgwinkel

Jos Breit (72) ontdekte de voordelen van de Thuiszorgwinkel van Vierstroom toen hij geopereerd werd aan zijn knieën. Hij bereidde zich op verschillende manieren goed voor, zodat de revalidatie soepel verliep. Met zijn vrouw leidt hij een actief leven in Zoetermeer, waar bewegen nog steeds een grote rol speelt. Nu zelfs meer dan vroeger!

Lees hier het gehele interview met Jos.