Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Voor onze Thuiszorgwinkels werken we samen met Vegro. De Vierstroom Thuiszorgwinkels in Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Woerden en Zoetermeer zijn hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen.  Voor informatie en/of openingstijden gaat u naar Waar vind ik de Thuiszorgwinkel?

Als lid van Vierstroom ontvangt u 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkels en ook online in de webwinkel van Vegro. En leden van Vierstroom lenen krukken of een rollator of een looprek gratis in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Dit aanbod geldt voor elk gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 8 weken aaneengesloten.

Info

Vierstroom Thuiszorgwinkel

De Vierstroom Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen voor alle leeftijden. U kunt er terecht voor sport en wellness-producten, kraamproducten, tal van loophulpmiddelen, krukken, rollator, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en bieden extra service.

Op de webwinkel van Vegro krijgt u als lid van Vierstroom 10% korting op het volledige assortiment. 

Info

Vegro

Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen. In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden veel voordeel in de Vierstroom Thuiszorgwinkels en Webwinkel.

Kenniscentrum
Vegro ontwikkelt zich steeds meer richting een kenniscentrum op het gebied van mobiliteit. Bij Vegro kijken ze naar wat mensen nog wél kunnen. Als het aan hen ligt, maken ze uw leven zo comfortabel mogelijk en houdt u zelf de regie over uw gezondheid. Ga voor meer informatie naar Vegro Expertisecentrum.

Info

Extra's voor leden

Als lid van Vierstroom ontvangt u de volgende extra’s in de Vierstroom Thuiszorgwinkels:


Om de 10% korting te ontvangen en/of gratis krukken of een rollator of een looprek te lenen in één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels dient u uw ledenpas te tonen, dus vergeet uw ledenpas niet mee te nemen!

Nog geen lid? U bent al lid van Vierstroom voor slechts € 24,95 per jaar. 

Info

Goede nachtrust geeft energie!

Nu 50% korting op het Deron Sublime matras!

Er zijn veel factoren, die een goede nachtrust kunnen beïnvloeden. Het hebben van een goed matras is er hier één van. 

Nu voor leden van Vierstroom een speciaal aanbod: 50% korting op het Deron Sublime matras inclusief een gratis slaapadvies en het gratis servicepakket. Kom vrijblijvend proefliggen in één van onze Vierstroom Thuiszorgwinkels!

Klik hier voor meer informatie. 

Info

Recht op tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen

Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras. U heeft alleen een legitimatiebewijs nodig en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt. Indien u  lid bent van Vierstroom is het handig om uw ledenpas mee te nemen.

Nog geen lid?

Info

Eropuit weken bij Vegro!

Ga voor het volledige Eropuit weken assortiment met 15% korting naar de website van Vegro