Krukken of een looprek gratis lenen

Na een operatie, behandeling of bij een blessure mag u (vaak) niet teveel op het been staan. Door tijdens het lopen goed op de krukken te steunen wordt het been minder belast en doet het minder pijn. Bent u op zoek naar krukken of een looprek? Dan bent u hier aan het goede adres!

NB. Vierstroom werkt voor de exploitatie van de Vierstroom Thuiszorgwinkels en de hulpmiddelen samen met Vegro. Ondanks dat Vegro is aangemerkt als vitaal bedrijf waardoor hun dienstverlening onverminderd blijft doorgaan, hebben zij toch een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Meer informatie over deze maatregelen is te lezen in het nieuwsbericht op de website van Vegro. Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan. Vegro vraagt om hulpmiddelen online via de webwinkel te bestellen als dat kan. 

Uw voordeel
Leden van Vierstroom lenen gratis krukken of een looprek in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Het lidmaatschap van Vierstroom is een gezinslidmaatschap, dus elk gezinslid kan van de krukken of een looprek gebruikmaken. Per gezinslid mag er éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten gratis krukken of een looprek geleend worden in de Vierstroom Thuiszorgwinkels.

NB. Zolang de richtlijnen van het RIVM en  de overheidsmaatregelen ter vertraging van de verspreiding van het coronavirus gelden is de afspraak tussen Vegro en Vierstroom Ledenservice dat leden van Vierstroom die door deze maatregelen hun geleende krukken of looprek op dat moment niet nodig hebben, deze terug brengen naar de Vierstroom Thuiszorgwinkel en op een ander moment in 2020 gebruik mogen maken van de regeling: Per gezinslid mag er éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten gratis krukken of een looprek geleend worden in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Let op! Als lid dient u dan bij het retourneren van de loophulpmiddelen duidelijk aan te geven dat u op een ander moment gebruik wilt maken van de regeling.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Zes winkels, dus altijd één in de buurt
  • Gratis krukken of een looprek lenen

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt