Krukken of een looprek gratis lenen

NB. Tijdens de lockdown tot tenminste 9 februari 2021 blijven de Vierstroom Thuiszorgwinkels open. Wel zullen de Vierstroom Thuiszorgwinkels dagelijks om 16.30 uur sluiten. In de Vierstroom Thuiszorgwinkels wordt gewerkt conform de richtlijnen van het RIVM. Voor veelgestelde vragen daarover klik hier

Na een operatie, behandeling of bij een blessure mag u (vaak) niet teveel op het been staan. Door tijdens het lopen goed op de krukken te steunen wordt het been minder belast en doet het minder pijn. Bent u op zoek naar krukken of een looprek? Dan bent u hier aan het goede adres!

Uw voordeel
Leden van Vierstroom lenen gratis krukken of een looprek in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Het lidmaatschap van Vierstroom is een gezinslidmaatschap, dus elk gezinslid kan van de krukken of een looprek gebruikmaken. Per gezinslid mag er éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten gratis krukken of een looprek geleend worden in de Vierstroom Thuiszorgwinkels.

Ons aanbod
U kunt krukken of een looprek lenen in de zes Vierstroom Thuiszorgwinkels. Ideaal als u die onverwacht nodig heeft. Er zijn verschillende soorten krukken en looprekken voor u beschikbaar in de Vierstroom Thuiszorgwinkels: elleboogkrukken (kind en volwassenen), reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken en looprekken (standaard, inklapbaar en voor kinderen).

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Zes winkels, dus altijd één in de buurt
  • Gratis krukken of een looprek lenen

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt