Vierstroom Thuiszorgwinkels

Bent u op zoek naar hulpmiddelen en verwacht u een goed advies, bezoek dan eens één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels. U vindt daar een ruim assortiment hulpmiddelen, sport- en welnessproducten, kraamproducten, loophulpmiddelen, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Deskundige medewerkershelpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw voordeel
Op vertoon van uw Vierstroom ledenpas ontvangt u 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Deze korting krijgt u ook in andere thuiszorgwinkels van Vegro. En leden van Vierstroom lenen krukken (elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken) of een looprek gratis in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Dit aanbod geldt voor elk gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten. Bent u niet in de buurt van een Vierstroom Thuiszorgwinkel, omdat u bijvoorbeeld op vakantie bent, dan kunt u de krukken of het looprek ook gratis lenen in de plaatselijke Vegro Thuiszorgwinkel. 

NB. Zolang de richtlijnen van het RIVM en  de overheidsmaatregelen ter vertraging van de verspreiding van het coronavirus gelden is de afspraak tussen Vegro en Vierstroom Ledenservice dat leden van Vierstroom die door deze maatregelen hun geleende krukken of looprek op dat moment niet nodig hebben, deze terug brengen naar de Vierstroom Thuiszorgwinkel en op een ander moment in 2020 gebruik mogen maken van de regeling: Per gezinslid mag er éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten gratis krukken of een looprek geleend worden in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Let op! Als lid dient u dan bij het retourneren van de loophulpmiddelen duidelijk aan te geven dat u op een ander moment gebruik wilt maken van de regeling.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Gratis krukken of een looprek lenen

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. PARTNERNAAM - MEISJESNAAM.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt