Vierstroom Thuiszorgwinkels

NB. Tijdens de lockdown tot tenminste 9 februari 2021 blijven de Vierstroom Thuiszorgwinkels open. Wel zullen de Vierstroom Thuiszorgwinkels dagelijks om 16.30 uur sluiten. In de Vierstroom Thuiszorgwinkels wordt gewerkt conform de richtlijnen van het RIVM. Voor veelgestelde vragen daarover klik hier

Bent u op zoek naar hulpmiddelen en verwacht u een goed advies, bezoek dan eens één van de Vierstroom Thuiszorgwinkels. U vindt daar een ruim assortiment hulpmiddelen, sport- en welnessproducten, kraamproducten, loophulpmiddelen, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. Deskundige medewerkershelpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw voordeel
Op vertoon van uw Vierstroom ledenpas ontvangt u 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Deze korting krijgt u ook in andere thuiszorgwinkels van Vegro. En leden van Vierstroom lenen krukken (elleboogkrukken, reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken) of een looprek gratis in de Vierstroom Thuiszorgwinkel. Dit aanbod geldt voor elk gezinslid éénmaal per kalenderjaar maximaal 13 weken aaneengesloten. Bent u niet in de buurt van een Vierstroom Thuiszorgwinkel, omdat u bijvoorbeeld op vakantie bent, dan kunt u de krukken of het looprek ook gratis lenen in de plaatselijke Vegro Thuiszorgwinkel. 

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Gratis krukken of een looprek lenen

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt