Beter Lopen Winkels

De juiste schoen voor iedere voet

Voor gezonde speciale schoenen en sport- en wandelschoenen gaat u naar de Beter Lopen Winkel in Den Haag, Leiderdorp of Groenekan (Utrecht). In de Beter Lopen Winkel verkopen ze goede en speciale schoenen van bekende merken.

Uw voordeel

U ontvangt in de Beter Lopen Winkels 10% korting op de aanschafprijs van schoenen. Dit bedrag wordt direct op het aankoopbedrag in mindering gebracht. Ook in de webwinkel van de Beter Lopen Winkel kunt u terecht.

Of bestel online in de webwinkel van de Beter Lopen Winkel. Klik hier. U komt direct in de webwinkel van Beterlopenwebwinkel.
Let op! U dient in het betaalproces vierstroom2020 in te vullen. De 10% korting voor leden van Vierstroom wordt dan automatisch verrekend.


Ons aanbod

Brede voeten, doorgezakte voeten of extreem smalle voeten, iedereen heeft andere voeten. De Beter Lopen Winkel heeft de juiste schoen voor iedere voet. De winkel is namelijk een Podopoint vestiging en is aangesloten bij de Vereniging voor Gezond Lopen en Stichting Loop. Naast de winkel zit  Podologiepraktijk Van Zijp waar podologische behandelingen uitgevoerd worden en steunzolen op maat gemaakt worden. Dus ook voor voeten die om extra aandacht vragen, bent u bij Beter Lopen Winkel aan het juiste adres.

Verder Lezen?
Heeft u nog geen account, Klik hier
Nog geen lid van Vierstroom? Aanmelden lidmaatschap

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op de gehele collectie schoenen
  • Ruime keuze
  • Samenwerking met registerpodoloog

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit?

Wij helpen u graag! Neem dan contact op met Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl vermeld in het onderwerp Mijn Vierstroom

Let op!

Wijzigingen en dienstenaanvragen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd en in onze administratie verwerkt. Tot dat moment ziet u in 'Mijn Vierstroom' nog steeds de oorspronkelijke gegevens. U hoeft de wijziging dus niet nogmaals door te geven. Wachtwoordwijzigingen zijn echter wel meteen van kracht.

Vul alleen een partnerachternaam in als u daarmee wenst te worden aangesproken, als bijv mw. Partnernaam - Geboortenaam.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt