Vierstroom

Leden

Extra’s voor leden

Coronavirus: Zorg goed voor uzelf en voor anderen. 

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. We staan met z’n allen voor een grote opgave. Een tijd om het gezamenlijk belang boven het eigen belang te stellen. Onze zorgverleners staan onder grote druk. Laten we hen de ruimte en het vertrouwen geven, zodat ze dag en nacht zich bezig kunnen houden anderen te helpen en het virus onder controle te houden. En laten we hen een hart onder de riem steken en bedanken, zoals het massale applaus dat we hen afgelopen dinsdag hebben gegeven.

Maakt u zich zorgen of heeft u behoefte aan een praatje? U kunt ons altijd bellen. De ledenconsulenten staan van maandag tot en met vrijdag met een luisterend oor voor u klaar. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer
088 – 0900 400 (lokaal tarief). U kunt ook een emailbericht sturen naar ledenservice@vierstroom.nl.

Houd het hoofd koel en het hart warm. Zorg goed voor uzelf en voor anderen.

Aanvullende afspraken van Vierstroom Ledenservice in verband met het coronavirus

Vanwege de richtlijnen van het RIVM en  de overheidsmaatregelen ter vertraging van de verspreiding van het coronavirus heeft Vierstroom Ledenservice aanvullende afspraken gemaakt met haar samenwerkingspartners. Hierdoor verloopt onze dienstverlening anders dan u van ons gewend bent. Wij kunnen en willen geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze leden. Alle evenementen zijn tot en met 1 juli 2020 geannuleerd en worden zo mogelijk verplaatst. De samenwerkingspartners van Vierstroom Ledenservice gaan pas weer huisbezoeken inplannen vanaf 28 april 2020. Klik hier voor meer informatie omtrent de aanvullende afspraken van Vierstroom Ledenservice in verband met het coronavirus.

Vierstroom Ledenservice - Informatie en advies als u het nodig heeft

We worden steeds ouder en blijven daarbij gelukkig vaak gezond. Toch kan dat zomaar ineens veranderen. Dan is het goed om te weten dat Vierstroom Ledenservice voor u klaarstaat met raad en daad. Onze ervaren ledenconsulenten geven u graag persoonlijk antwoord op uw vragen. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over hulp en hoe u daarvoor in aanmerking komt.

Het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice zorgt ervoor dat u zo onafhankelijk mogelijk blijft.

Vierstroom helpt u ook bij vragen over zorg en praktische ondersteuning. Bij tijdelijke hulp – bijvoorbeeld na een ongeval of operatie – of bij structurele hulp. Uw onafhankelijkheid is belangrijk.

Daarom kijken we altijd samen welke ondersteuning u echt nodig heeft. Ook als u al hulp of zorg ontvangt.

Meer voordelen

Het lidmaatschap biedt nog veel meer voordelen. U blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg via ons Vierstroom magazine en nieuwsbrieven. Daarin vindt u ook interessante aanbiedingen.

Daarnaast biedt Vierstroom Ledenservice nog veel extra’s voor leden, zoals:
– het gratis lenen van krukken in de Vierstroom Thuiszorgwinkels;
10% korting op alle producten in de Vierstroom Thuiszorgwinkels;
– aantrekkelijke kortingen op onze diensten aan huis, bijvoorbeeld op onze klusservice, maaltijdenpedicure en kapper;
– voordelige zorgverzekeringen! U bespaart al gauw honderden euro’s per gezin per jaar.

Contact met Vierstroom Ledenservice en de ledenconsulenten

Heeft u een vraag en/of een opmerking voor Vierstroom Ledenservice en de ledenconsulenten, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief). U kunt ook een mail sturen naar ledenservice@vierstroom.nl.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Speciale aanbiedingen

 • 24/7 opvolging

  Personenalarmering

  Lees meer
 • 10% korting

  Vierstroom Thuiszorgwinkels

  Lees meer
 • Slechts €29,95

  Proef nu 6 maaltijden van Vers aan Tafel + een doos raketijsjes cadeau

  Lees meer
 • Slecht € 19,95

  Proef vijf maaltijden en ontvang gratis het apetito puzzelboek!

  Lees meer
 • Verplaatst

  Vierstroom Ledendag vrijdag 2 oktober 2020 in museumpark Archeon

  Lees meer
 • € 15,- korting!

  Rondvaart over het Ketelmeer – 13 augustus 2020

  Lees meer
Meer aanbiedingen

Vierstroom Magazine

Speciaal voor haar leden geeft Vierstroom drie keer per jaar het Vierstroom Magazine uit. Dit magazine staat vol met informatie over wonen, welzijn en zorg. We laten mensen aan het woord die zelf iets bijzonders hebben meegemaakt of geïnitieerd hebben op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Daarnaast biedt Vierstroom Magazine vele aanbiedingen en acties exclusief voor de leden. Vierstroom Magazine is ook digitaal te bekijken en dat biedt vele extra mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie en de digitale uitgaven.

Vierstroom Magazine Winter 2020

 • Vraag het de ledenconsulent

  Heeft u een vraag over zorg? Welke vraag dan ook? Bel dan gerust met de ledenconsulenten van Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer 088 - 0900 400.

  Lees meer over Vraag het de ledenconsulent
 • Wegwijzer in de zorg

  Door bezuinigingen van de overheid wordt het verkrijgen van zorg in Nederland steeds minder vanzelfsprekend. U moet dan ook meer zelf regelen op het gebied van ...

  Lees meer over Wegwijzer in de zorg
 • Vierstroom Nieuwsbrief

  Leden van Vierstroom blijven automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg o.a. via de Vierstroom Nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt twe...

  Lees meer over Vierstroom Nieuwsbrief