Extra's voor leden - Vierstroom

Vierstroom

Leden

Extra’s voor leden

Ledenservice

Vierstroom biedt niet alleen alle hulp en zorg om zelfstandig te kunnen blijven wonen, maar ook veel extra’s voor leden.
In de Vierstroom Thuiszorgwinkels kunt u ook terecht voor het gratis lenen van krukken. Daarnaast ontvangt u 10% korting op alle producten in de winkels.
U ontvangt bovendien aantrekkelijke kortingen op onze diensten aan huis, bijvoorbeeld op onze klussenservice, maaltijden, huishoudelijke hulp, pedicure en kapper. En met onze voordelige zorgverzekeringen bespaart u al gauw honderden euro’s per gezin per jaar. Heeft u een dringende zorgvraag dan ontvangt u altijd binnen twee uur een antwoord van ons. Als lid heeft u het allemaal binnen handbereik. Dus sluit u aan en word lid! Net als 63.000 andere inwoners van onze regio.

Contact met Vierstroom Ledenservice
Heeft u een vraag en/of een opmerking voor Vierstroom Ledenservice, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 – 0900 400. U kunt ook een mail sturen naar ledenservice@vierstroom.nl.

Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Klik hier als u informatie wilt over:
Hulp bij het huishouden
Thuiszorg
Personenalarm
Thuiszorgwinkels en hulpmiddelen

Ons aanbod

 • Speciaal tarief

  Cursus babymassage

  Lees meer
 • Ruim 35%

  E-bike Toertocht – 11 mei 2017

  Lees meer
 • € 100,- korting

  Culinaire begeleide zonvakantie Griekenland

  Lees meer
 • 23% korting

  Boottocht over het Veluwemeer – 15 juni 2017

  Lees meer
 • 20% korting

  Dagtocht Orchideeënhoeve – 20 juli 2017

  Lees meer
 • 23% korting

  Boottocht over de Linge – 17 augustus 2017

  Lees meer
Meer aanbiedingen

Vierstroom Magazine

Speciaal voor haar leden geeft Vierstroom drie keer per jaar het Vierstroom Magazine uit. Dit magazine staat vol met informatie over wonen, welzijn en zorg. We laten mensen aan het woord die zelf iets bijzonders hebben meegemaakt of geïnitieerd hebben op het gebied van wonene, welzijn en zorg. Daarnaast biedt Vierstroom Magazine vele aanbiedingen en acties exclusief voor de leden. Vierstroom Magazine is ook digitaal te bekijken en dat biedt vele extra mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie en de digitale uitgaven.

Ledendag 2017

Op vrijdag 29 september 2017 vindt de tweede Vierstroom ledendag plaats in Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. We bieden u een geanimeerd programma aan dat in het teken staat van gelukkig en vitaal oud worden. Als lid van Vierstroom krijgt u deze dag een mooie korting op de entreeprijs.
Voor de toegang betaalt u slechts € 6,- per lid. Voor het verblijf in het park ontvangt u kortingscoupons ter besteding in Avifauna. Het evenement is exclusief voor leden van Vierstroom Er zijn maximaal 2 tickets per huishouden beschikbaar. Vol = Vol.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 • Ledenadviseur

  Er verandert veel in de zorg. U kunt rekenen op ons advies en persoonlijke aandacht. Neem daarvoor contact op met Ledenadviseur Nathalie Biemans.

  Lees meer over Ledenadviseur
 • Meepraten over de zorg

  Door bezuinigingen van de overheid verandert de zorg in Nederland. Wij geven u informatie en gaan graag met u in gesprek over uw woon- en zorgwensen.

  Lees meer over Meepraten over de zorg
 • Vierstroom Nieuwsbrief

  De gratis digitale nieuwsbrief van zorgorganisatie Vierstroom verschijnt 2 keer per maand en is er voor iedereen, dus ook voor u. Meld u direct kosteloos aan!

  Lees meer over Vierstroom Nieuwsbrief