Vierstroom

Leden

Vraag het de ledenconsulent

Wat kan ik voor u doen?

Heeft u een vraag over zorg? Welke vraag dan ook? Bel dan gerust met Vierstroom Ledenservice. Onze ledenconsulenten Gerrie Goedee, Ellen van Vliet, Janneke Schouten, Rachida Anakhrouch en Trees de Ligt geven u graag antwoord.

Vierstroom
Vierstroom is bekend van de thuiszorg, de hulp in de huishouding en de thuiszorgwinkels. Maar wist u dat Vierstroom u ook helpt als u nog geen zorg nodig heeft?
Als lid van Vierstroom kunt u een beroep op ons doen bij praktische vragen, bijvoorbeeld over aanpassingen in huis of hulpmiddelen. We kunnen ook hulp bieden als u het zelf even niet meer weet, zoals bij de zorg voor een partner of de zorg voor ouders. En als wij u niet direct een antwoord kunnen geven, zoeken we het voor u uit en bellen u terug. Als lid van Vierstroom krijgt u altijd een passend antwoord.

Heeft u een hulp- of zorgvraag?

Heeft u een hulp- of zorgvraag? Bel de ledenconsulenten van Vierstroom Ledenservice via telefoonnummer
088 – 0900 400 (lokaal tarief) of stuur een email naar ledenservice@vierstroom.nl. De ledenconsulenten zijn bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Mantelzorgvraag? Bel Vierstroom Ledenservice!

Ook mantelzorgers kunnen terecht bij Vierstroom Ledenservice. Niet alleen met vragen over de rechten en mogelijkheden van hun ‘patiënt’, maar ook voor handige tips. “We moeten zuinig zijn op onze mantelzorgers, dus we helpen ze graag,” zegt ledenconsulent Ellen van Vliet.
Lees ook het interview met de ledenconsulent Ellen van Vliet over Mantelzorg in het Vierstroom Magazine najaar 2019!

Interview ledenconsulent over Mantelzorg

Op de foto van links naar rechts ledenconsulenten Gerrie Goedee, Ellen van Vliet en Janneke Schouten.

Informatie voor Mantelzorgers

Speciaal voor alle mantelzorgers heeft Vierstroom Ledenservice alle informatie rondom mantelzorg op een rij gezet.
Klik hier om naar deze informatie te gaan.