De mooiste wandeling begint bij de Beterlopenwinkel

Categorieën:
Ontzorgt

Maakt u ook graag wandelingen, maar heeft u ook wel eens last van de voeten waardoor het wandelen een stuk minder leuk wordt? Kom dan eens langs in de Beterlopenwinkel. Zij zijn partner van Vierstroom en lossen voet en houdingsklachten op doormiddel van de juiste schoenen

Voor iedere voet een passende wandelschoen!

Bij de Beterlopenwinkel hebben ze veel goede merken wandelschoenen zoals Meindl, Lowa en Lomer. Ze hebben een ruim assortiment hierin dus voor iedere voet een passend model en ook voor elk doel een passende schoen. Zo zijn er schoenen met verschillende soorten loopzolen, hoge wandelboots en ook lage wandelschoenen, schoenen die lichtgewicht zijn en vele anderen. Kortom er is voor iedere voet een passende wandelschoen bij de Beterlopenwinkel!

Samen zorgen ze ervoor dat lopen beter gaat.

Bij de Beterlopenwinkel kunt u vrijblijvend een voetscan laten maken. Hiermee kunnen de schoenconsulenten van de Beterlopenwinkel de stand van de voeten en de drukverdeling van de voeten goed in kaart brengen. Daarbij geeft de scan ook aan welk type voetbed het beste bij de voeten passen om zo het loopcomfort te verhogen. Deze voetbedden heeft de Beterlopenwinkel altijd in huis en kunnen gelijk in de nieuwe schoenen gepast worden. De gediplomeerde schoenconsulenten geven graag een juist advies hierbij. Hebben uw voeten meer nodig, dan kunt u via de Beterlopenwinkel terecht bij de registerpodoloog. Zij zorgen er samen voor dat lopen weer beter gaat.

Tot ziens in de Beterlopenwinkel. In de winkel staat een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaar. Klik hier voor de adressen van de Beterlopenwinkels.