Een liefdevolle verrassing

Categorieën:
Mantelzorg

Onze oproep "Wie gun jij een boeket rozen?" bracht een golf van liefdevolle reacties teweeg. Meer dan 100 verhalen van partners, ouders, kinderen, kleinkinderen, buren en vrienden vulden onze mailbox. Drie van de genomineerde hebben van ons namens de inzenders een prachtig boeket rozen ontvangen. We delen twee van hun verhalen:

Adrie van der Veer uit Boskoop:


Beste Vierstroom,

Bij deze reageer op de Wie gun jij een boeket rozen. Ik zou het zeer op prijs stellen, als m,n schoondochter een boeket zou mogen ontvangen. En wel waarom? Ik heb Long COVID en kan mijzelf thuis handhaven, met veel lieve mensen om mij heen. En regelmatig de ergotherapeut. En elke week 2 uur  huishoudelijke hulp van de Vierstroom En dat is het.
M'n schoondochter is zo lief om elke week boodschappen en hand en span diensten te verlenen. Ik heb maar één schoondochter. Het zou lief zijn als zij eens een bloemetje zou krijgen. Haar naam is Marian van der Veer. 

Vriendelijke groeten  van  Adrie van der Veer

Sandra Melgers uit Krimpen ad IJssel:


Goededag,

Wat een leuke actie hebben jullie bedacht. Hier mijn verhaal waarom mijn ouders zo'n prachtige mooi boeket rozen verdienen. Vorig jaar 5 april 2023 ben ik gevallen, ik wilde mijn hondje redden omdat ze bijna tussen de liftdeur kwam. Gelukkig mankeerde mijn puppy niets maar daarintegen met die val heb ik mijn knie behoorlijk geblesseerd waardoor ik nu nog steeds niet uit de voeten kan. Zelf heb ik ook reuma en mede daardoor is het herstel heel moeilijk en mag/ kan haast niet lopen.
Sinds 5 april vorig jaar zijn mijn ouders, Jenny en George Melgers, dagelijks bij mij van 's morgens 9.00 uur tot 's avonds 20.00 uur ongeveer. Ze helpen mij met drinken, het eten klaarmaken en lichamelijke ondersteuning. Zo ook als de deurbel gaat kunnen zij de deur open maken etc. Zoals u hopelijk begrijpt zijn mijn ouders goud waard, door mijn ouders kan ik thuis blijven wonen.
Ik begrijp dat er heel veel lieve mensen zijn die een bloemetje verdienen maar ik hoop met heel mijn hart dat mijn ouders tot de gelukkige behoren want ze verdienen dit zo erg. Alvast bedankt voor het lezen van deze mail en duimen dat mijn ouders in de bloemetjes gezet worden.

Met vriendelijke groeten,
Sandra Melgers

Bedankt voor het delen van jullie verhalen!

Vierstroom mantelzorgloket

Zorg voor ouders of een dierbare kan plotseling op je afkomen door bijvoorbeeld een val of gezondheidsproblemen. Dit brengt extra verantwoordelijkheden met zich mee, naast je drukke leven. Het Mantelzorgloket van Vierstroom is er om mantelzorgers te helpen. Klik hier voor meer informatie. 

Nog geen lid van Vierstroom?

Info

Marian en Adrie van der Veer
Info

Jenny en George Melgers met hondje Phoebe-Lynn van Sandra