Vierstroom

Over ons

Over Vierstroom

Vierstroom helpt u om op de gemakkelijkste manier zelfstandig te blijven. Wij bieden u alle zorg en hulp die u thuis nodig heeft. Van huishoudelijke hulp, verpleeghuiszorg aan huis tot verpleging en verzorging. Wij regelen het.

De mensen van Vierstroom zijn regionale experts in hulp, zorg en service. Actief in het gebied van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. Met persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften vormen zij een vertrouwd gezicht in een snel veranderende wereld.

Dringende zorgvraag?
Na een operatie, een blessure of ander ongemak kunt u zomaar ineens geconfronteerd worden met een dringende zorgvraag. Dan is het wel zo prettig dat u snel geholpen wordt. Wij staan altijd voor u klaar om met u mee te denken en zo snel mogelijk uw vraag op te lossen. Gegarandeerd!

Extra’s voor leden?
Wie lid wordt van Vierstroom heeft een streepje voor. Want als lid heeft u niet alleen eenvoudig toegang tot de beste zorg, u profiteert ook van allerlei extra’s. Denk aan het gratis lenen van krukken en 10% korting op producten in de Vierstroom thuiszorgwinkels. U ontvangt bovendien aantrekkelijke kortingen op onze diensten aan huis, bijvoorbeeld op onze klussendienst, schoonmaakservice, pedicure en kapper. En met onze voordelige zorgverzekering bespaart u al gauw honderden euro’s per gezin per jaar. Als lid heeft u het allemaal binnen handbereik.