Vierstroom

Over ons

Extra service

In samenwerking met Vegro bieden wij onze Vierstroom leden ook extra service. In de Vierstroom Thuiszorgwinkels in Berkel en Rodenrijs, Capelle ad IJssel, Gouda, Krimpen ad IJssel, Woerden en Zoetermeer kunt u profiteren van extra service:

Rollatorservice
Wanneer u met uw rollator op pad gaat, is het belangrijk dat deze technisch in orde is. In de Vierstroom Thuiszorgwinkels kunt u uw rollator op mankementen laten controleren. Indien nodig wordt deze ter plaatse gerepareerd. Is dit niet mogelijk, dan wordt de rollator opgestuurd. We bieden u dan een tijdelijk alternatief. Uw rollator laten controleren? Maak dan een afspraak in de Vierstroom Thuiszorgwinkel.

Doe de huistest
Zolang mogelijk zelfstandig wonen is de wens van velen. Thuis, in de vertrouwde omgeving, met vrienden en familie in de buurt. Tijdens de huistest nemen we samen met u uw woning onder de loep. En u ontvangt advies over hoe u met hulpmiddelen zo lang mogelijk zelfstandig, veilig en comfortabel kan wonen.

Gratis bloeddrukmeting
Iedere eerste woensdag van de maand kunt u in de zes Vierstroom Thuiszorgwinkels gratis uw bloeddruk laten meten. Loop tussen 10.00 en 15.00 uur gerust even binnen in een van onze vestigingen. Een afspraak maken is niet nodig. Onze medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts.

Thuisdemonstratie
Een sta-opstoel, scootmobiel en rollator dragen bij aan uw mobiliteit en zelfredzaamheid. Wilt u één van deze producten graag in uw thuissituatie uitproberen? Maak dan gebruik van een vrijblijvende thuisdemonstratie. Een medewerker van de Vierstroom Thuiszorgwinkel komt gratis langs voor een advies op maat. Bel voor een afspraak naar 0800 – 2 88 77 66 (gratis).