Manager Thuisondersteuning Vierstroom Hulp Thuis (32 - 36 uur)

Bij Vierstroom Hulp Thuis zijn wij supporter van zelfstandigheid. Actief in het gebied van Woerden, via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven zorgen we als organisatie met plezier voor dat clienten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen.

Als Manager Thuisondersteuning ben je verantwoordelijk voor onze medewerkers, clienten en stakeholders!

Door de ontwikkeling van onze organisatie zijn wij per 1 augustus a.s. op zoek naar een Manager Thuisondersteuning voor 32-36 uur per week.

Een willekeurige dag op kantoor...
Net als je inspiratie hebt opgedaan voor het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek, stap je door naar een overleg rondom de tafeltennistafel over de aankomende vakantie en hoe we met deze drukke periode omgaan. Je denkt energie op te laden door een potje te darten, maar na keihard te verliezen besluit je dat het toch maar tijd is voor de lunch. Na de lunch met collega’s aan de grote tafel, ga je weer fris aan de slag. Je hebt een overleg staan met een stakeholder over het opstarten van een nieuw product waar je ontzettend enthousiast over bent. Uiteraard zorg je ervoor dat jouw enthousiasme aanstekelijk is en ook de stakeholder positief het gesprek uit gaat. Na deze afspraak duik je de cijfers eens in; Je bekijkt het overzicht van de geleverde uren en het percentage verzuim in jouw werkgebied en maakt een rapportage voor de gemeenten van het afgelopen kwartaal.

Wat ga je doen?
Je stuurt in deze rol ongeveer 200 regionale experts in hulp, zorg en service aan – namelijk, onze huishoudelijk medewerkers. Deze aansturing vindt plaats op afstand. Je werkt binnen een cluster samen met een team bestaande uit een senior, medior en junior ondersteuner. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor jouw werkgebied. Je fungeert als escalatiepunt voor het team ondersteuners en bent verantwoordelijk voor de strategische en overkoepelende activiteiten op het gebied van innovatie, personeelsmanagement en relatiebeheer. Je vertaalt de kwaliteitsdoelen naar je eigen werkgebied en rapporteert over het (financieel) resultaat. Je bent verantwoordelijk voor rapportages naar opdrachtgevers en Anne –onze directeur EN tafeltennismeester.

Uitvoeren en bijdragen
De functie is strategisch, waarbij je meedenkt over en verantwoordelijk bent voor trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ons werk, onze organisatie en hoe wij daar het beste op in kunnen spelen. Je komt te werken in een platte organisatie met korte lijnen. Door jouw slimme manier van werken neem je je collega’s dagelijks mee in jouw keuzes. Je combineert je dienstverlenende instelling met een efficiënte en doortastende manier van werken en communiceren. Jouw hoofd blijft koel als de druk oploopt en je bewaakt de voortgang op alle fronten.

Wat neem je mee?
- Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
- Ervaring met de inzet en aansturing van medewerkers;
- Aandacht voor mensen;
- Affiniteit met de zorgsector;
- Plezier in je werk!

Wat mag je van ons verwachten?
- Een informele sfeer en betrokken collega’s;
- Collega’s die voor elkaar klaar staan;
- Korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief;
- Een jaarcontract die we graag verlengen bij een goede match;
- Salaris conform FWG 50, cao VVT (van €2.554,98 tot €3.707,64 per maand bij fulltime dienstverband).

Interesse?
Solliciteer dan direct! Verstuur je motivatiebrief en CV naar Judith Scheele, onze Jr. HR Adviseur, via judith.scheele@vierstroomhulpthuis.nl. Bij vragen over de functie kun je ook contact opnemen met haar via 06-39886287.

Regionale experts in hulp, zorg en service

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt