Manager Thuisondersteuning Vierstroom Hulp Thuis (32 - 36 uur)

Een willekeurige dag op kantoor...
Net als je een creatieve oplossing voor je klanten hebt gevonden voor de ziekmeldingen binnen jouw team, stap je door naar een overleg rondom de tafeltennistafel over het binden en boeien van onze medewerkers. Vervolgens bel je een klant die thuis is gekomen uit het ziekenhuis en graag weer onze hulp ontvangt. Hierna bekijk je het overzicht van de geleverde uren in een gemeente; je maakt een rapportage voor de gemeente van het afgelopen kwartaal.

Onze belangrijkste doel is ervoor zorgen dat mensen zo plezierig mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Dat doen we met aandacht en plezier! Door de ontwikkeling van onze organisatie zijn wij per 1 augustus a.s. op zoek naar een Manager Thuisondersteuning voor 32-36 uur per week!

Wat ga je doen?
Je stuurt in deze rol ongeveer 200 medewerkers aan in een deel van ons werkgebied en deze aansturing vindt plaats op afstand. Je bent in staat om te sturen op ziekteverzuim, productiviteit en het functioneren in het team zonder daarbij de menselijke maat uit het oog te verliezen. Je maakt en hebt overzicht in de planningen, verwerkt mutaties in het cliëntenbestand en zorgt ervoor dat onze zorgverlening voldoet aan de richtlijnen. Ook onderhoud je contact met belangrijke interne en externe partijen, zoals gemeenten en andere zorgaanbieders.

Plannen en aansturen
De functie is zowel operationeel als strategisch waarbij je meedenkt over trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ons werk, onze organisatie en hoe wij daar het beste op in kunnen spelen. Het passend krijgen van je personele bezetting zie jij als een uitdaging! Je komt te werken in een platte organisatie met korte lijnen. Door jouw slimme manier van werken neem je je collega’s dagelijks mee in jouw keuzes. Je combineert je dienstverlenende instelling met een efficiënte en doortastende manier van werken en communiceren. Jouw hoofd blijft koel als de druk oploopt en je bewaakt de voortgang op alle fronten. Dit alles doe je natuurlijk zodat onze cliënten tevreden zijn onze hulp!

Wat neem je mee?
- Een relevante opleiding op HBO-niveau;
- Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
- Ervaring met de inzet en aansturing van medewerkers;
- Aandacht voor mensen;
- Affiniteit met de zorgsector;
- Plezier in je werk!

Wat mag je van ons verwachten?
- Een informele sfeer en betrokken collega’s;
- Collega’s die voor elkaar klaar staan;
- Korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief;
- Een jaarcontract die we graag verlengen bij een goede match;
- Salaris conform FWG 50, cao VVT (van €2.554,98 tot €3.707,64 per maand bij fulltime dienstverband)

Interesse?
Solliciteer dan direct! Verstuur je motivatiebrief en CV naar Judith Scheele, onze Jr. HR Adviseur, via judith.scheele@vierstroomhulpthuis.nl. Bij vragen over de functie kun je ook contact opnemen met haar via 06-39886287.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt