Wijkverpleegkundige (niveau 5)

Werkgebied Zoetermeer - wijkteam Zoetermeer Seghwaert

Is dit jouw droombaan?

Wijkteam Zoetermeer Seghwaert is op zoek naar een nieuwe Wijkverpleegkundige.

Als wijkverpleegkundige maak je deel uit van een een ondernemend en zelfsturend team dat volop in ontwikkeling is. Je verleent dagelijkse verpleegkundige zorg aan de cliënten in de thuissituatie. Je bent de spil tussen huisartsen, eerstelijnszorg en welzijnsorganisaties. Voor wijkbewoners, professionals en vrijwilligers ben je een laagdrempelige zichtbare schakel. Je analyseert de behoefte aan zorginzet en stemt de zorgvraag af op het aanbod vanuit Vierstroom Zorg Thuis. Waar nodig coach en instrueer je collega’s.

Als wijkverpleegkundige bij Vierstroom Zorg Thuis heb je een afwisselende baan: het ene moment ben je een intake aan het doen bij een client thuis, het volgende moment doe je mee in een projectgroep voor het verbeteren van één van onze processen. Dat doe je in de context van een zelfsturende organisatie, met veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheden. 

Over de taken van een wijkverpleegkundige hoeven we je natuurlijk niets meer te vertellen, die ken je met jouw ervaring als geen ander. Vanuit deze rol ben je de verbindende schakel in de wijk en fungeer je als spil tussen huisartsen, eerstelijnszorg en welzijnsorganisaties. Je bent vanuit Vierstroom Zorg Thuis voor wijkbewoners, (zorg)professionals en vrijwilligers een laagdrempelige en benaderbare partner en je werkt zo actief mee aan onze zichtbaarheid in de wijk. Daarnaast coach en instrueer je collega’s op inhoud en waarborg je op die manier de kwalijk van zorg in het team. Je bent een ambassadeur van je vak, nauw betrokken bij ontwikkelingen in het vakgebied en daarom ambassadeur van digitalisering in de zorg. Ben jij de wijkverpleegkundige die verantwoordelijkheid neemt en ook vertrouwen geeft, ben je in je element bij complexe zorgcasuïstiek en heb je affiniteit met digitalisering in de zorg? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Wie ben jij? 

Als onze ideale kandidaat ben je in het bezit van een diploma HBO-V en heb je meerdere jaren werkervaring als wijkverpleegkundige, daarbij omschrijven jouw collega’s en vrienden je als een stevige persoonlijkheid. Want je durft positie in te nemen en weet tegenstrijdige belangen op een genuanceerde manier bij elkaar te brengen. Ondanks dat je graag in een team werkt lukt het je ook met een brede blik naar het team, de omgeving en de zorg te kijken. Jouw enthousiasme (over het vak) werkt aanstekelijk en dat zien we ook terug in hoe je communiceert. 

Daarnaast herken je jezelf in de volgende trefwoorden: zelfstandig werken, zelfreflectie, netwerker, bouwen aan kwaliteit en team, focus op persoonlijke ontwikkeling en coachende aanpakker. Tot slot ben je beschikbaar tussen de 28 en 36 uur per week.  

Wat wij bieden

Een unieke kans om te komen werken bij Vierstroom Zorg Thuis, in 2021 (opnieuw) door onze medewerkers uitgeroepen tot beste werkgever!
Daarnaast ontvang je:

  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd; 
  • Inschaling conform cao VVT, afhankelijk van contractgrootte en werkzaamheden in FWG 50 of FWG 55; 
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Microsoft surface, smartphone, elektrische leasefiets, pensioenregeling en ziektekostenregeling. 
 Kom je bij ons werken?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met Esther van der Hoeven, HR-adviseur, via 06-3038 1634.
 
Solliciteren kan via de 'solliciteer direct' button op onze website of door je cv en motivatiebrief te mailen aan werving@vierstroomzorgthuis.nl. Bij geschiktheid word je uitgenodigd voor een kennismaking. We streven ernaar om je  binnen 2 werkdagen een reactie te geven op je sollicitatie.  Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd. 

                                                                                               Beste Werkgever

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt