Verzorgende 3IG Gouda Binnenstad - Kort Akkeren en Zuid Oost

Ben jij de enthousiaste teamspeler die staat voor het vak en verantwoordelijkheid durft te nemen?

‘Het is hard werken als Verzorgende 3IG, maar dat is het meer dan waard. Die glimlach op het gezicht van meneer De Jong, de glinstering in de ogen van mevrouw El Amrani; het geeft jou een warm gevoel.’

Het werk

Met je tablet en smartphone in je tas op je elektrische fiets van Vierstroom Zorg Thuis ga je op pad van het ene naar het andere leuke adres in Gouda. Je komt in verschillende wijken, variërend van de  historische monumentale binnenstad, via de oude volkswijk in Zuid-West tot en met de multiculturele wijk in Oost en je ontmoet zo diverse culturen en cliënten. Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg tot psychische problematiek.  Naast de persoonlijke verzorging en verpleging bij mensen aan huis, kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg. Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig. Je collega’s staan altijd voor je klaar. Een luisterend oor, even sparren of ze helpen je waar nodig.

Verantwoordelijkheid

Je krijgt in onze zelfsturende teams je eigen verantwoordelijkheden als Eindverantwoordelijk Verzorgende en keuze uit verschillende teamroltaken. Bij elke teamrol horen een aantal kwaliteiten die van belang zijn voor een team. Bijvoorbeeld als Teamrolhouder Kwaliteit, hierin vervul je een sturende en coördinerende rol in het team voor de kwaliteit van de zorg en het zorgvuldig uitvoeren en opvolgen van het kwaliteitsbeleid. Je bent je bewust van de grote bijdrage van deze rol op de kwaliteit van de zorg en daarmee op de kwaliteit van leven van de cliënten. Je kent de protocollen, instructies en beleid gericht op de kwaliteit van zorg. Als team doen we er alles aan om de kwaliteit van zorg voor de cliënt hoog te houden. En dat laten we graag vaak samengaan met een gezellig bakkie koffie (met Goudse stroopwafel met elkaar op kantoor. 

Kom jij bij ons werken en jezelf tegelijkertijd met een persoonlijk opleidingsbudget ontwikkelen?

Wij bieden
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’
  • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt maar er zeker niet alleen voor staat.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van €800,- en de mogelijkheid om door te leren tot verpleegkundige.
  • Een dienstverband tussen 16 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
  • Een inschaling volgens CAO VVT. Voor een verzorgende 3IG is dat FWG 40 (€ 2.007,97 - €2.971,05)
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd
Wie ben jij

Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dat is waar jij energie van krijgt. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je vindt het leuk en belangrijk om contact met je collega’s te hebben en elkaar te helpen. Voor een kop koffie of een leuk teamuitje zijn we bij jou ook aan het juiste adres.

Daarnaast ben je:

  • In het bezit van een diploma MBO Verzorgende niveau 3
  • Vrolijk, oplossingsgericht en communicatief sterk.
Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn de grootste aanbieder van wijkverpleging in de regio, bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie.  We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Andy van Berkel via Werving@vierstroomzorgthuis.nl. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

 

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

                                                                                     Beste werkgever 2020-2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt