Verpleegkundige niveau 4 - Berkel en Rodenrijs

Jij bent de generalist in de wijk

Meer variatie dan in het werk als verpleegkundige in de wijk is er niet! Een vak met veel verschillende zorgvragen, ziektebeelden en technische handelingen. Jij bent de generalist in de wijk: je signaleert, observeert en handelt. In onze teams in Berkel en Rodenrijs zoeken wij versterking. Wij hebben vacatures voor 16 tot 32 uur. 

Het werk ‘in de wijk’

Bij Vierstroom Zorg Thuis doen we niet aan hiërarchie: in dit zelfsturende team heb je als verpleegkundige veel ruimte voor eigen inbreng, mag je zelf veel regelen en teamrollen op je nemen. Je hebt Evv-cliënten waarvoor jij verantwoordelijk bent en kunt de rol van jobcoach vervullen. Dit maakt het werken in Berkel extra leuk want je leert er veel en snel.

Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg tot psychische problematiek.  Naast de verpleging bij mensen aan huis kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg. Je hebt veel contact met huisartsen, apotheken en andere zorginstellingen. Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig? Je collega’s staan altijd voor je klaar. Een luisterend oor, even overleggen of helpen waar nodig. We nemen de tijd om je in te werken, zodat je goed voorbereid en ingewerkt zelfstandig op pad kan. Ook onze cliënten maken het werken in team Berkel leuk. Er is persoonlijk contact, altijd ruimte voor een praatje en ze hebben oog voor hoe het met jou gaat.

Vanuit Vierstroom Zorg Thuis krijg je alle kansen om jezelf via opleidingen te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Onze cliënten en juist óók onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Er zijn korte lijnen, er wordt naar je geluisterd en je voelt je gewaardeerd. Daarnaast zijn we bezig met de zorg van de toekomst; we zetten de juiste technologieën en innovaties in en denken actief mee over verbeteringen in de wijkverpleging.

Wijkverpleegkundige Marco van Son wilde ooit beroepsmilitair worden en later ambulanceverpleegkundige, maar verloor zijn hart aan ‘de wijk’ na een stage in de wijkverpleging. ‘Ik ervaar zoveel vrijheid in de wijk en zeker in Berkel. Bovendien ben je elke dag aan het signaleren, interpreteren en sociale situaties aan het aanvoelen en daarop aan het reageren. Daarnaast komt er allerlei complexe zorg voorbij waar je weer veel van leert. Geen dag is hetzelfde en zéker niet saai!’

Wij bieden
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’
  • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt maar er zeker niet alleen voor staat.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van €800,- en de mogelijkheid om door te leren tot bijvoorbeeld wijkverpleegkundige.
  • Een dienstverband tussen 16 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
  • Een inschaling volgens CAO VVT. Voor een Verpleegkundige niv. 4 is dat FWG 45 (€ 2.492,51 – € 3.362,22)
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd
Wie ben jij

Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dat is wat jij energie van krijgt. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je vindt het leuk en belangrijk om contact met je collega’s te hebben en elkaar te helpen. Voor een kop koffie of een leuk teamuitje zijn we bij jou ook aan het juiste adres.

Daarnaast ben je:
  • In het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde niv. 4 of HBO-V.
  • Vrolijk, oplossingsgericht en communicatief sterk.
Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn de grootste aanbieder van wijkverpleging in de regio, bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie.  We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Andy van Berkel via Werving@vierstroomzorgthuis.nl of 088 0444878. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt