Verzorgende 3IG – Nieuwerkerk aan den IJssel

Werken in een klein en hecht team met aanpakkers die graag willen leren en de zorg willen verbeteren. Dát is Team Nieuwerkerk aan den IJssel 3. Samen met 8 collega’s help jij een grote diversiteit aan cliënten met veel variatie in zorgvragen. Is dit iets voor jou? Wij zoeken een Verzorgende 3IG voor 24 tot 32 uur per week.

Het werk 'in de wijk'

We werken zelfsturend en je pakt zelf de verantwoordelijkheid en regie voor jouw Evv-cliënten. In de wijk laat jij jezelf graag zien en er zijn goede contacten met de huisartsen. Er zijn korte lijnen, we zijn open en staan altijd voor elkaar klaar. Daarnaast werken we in een wijk met veel jonge cliënten. Dit maakt het type zorgvragen divers en uitdagend!

De zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg tot psychische problematiek. Naast de persoonlijke verzorging en verpleging bij mensen aan huis, kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg. Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig? Je collega’s staan altijd voor je klaar met een luisterend oor, even sparren of helpen waar nodig. We nemen de tijd om je in te werken, zodat je goed voorbereid en ingewerkt zelfstandig op pad kan. Daarnaast vinden we gezelligheid ook belangrijk. We lunchen samen, drinken een kop koffie en zodra we weer een teamuitje kunnen organiseren, doen we dit zeker! Jong en oud, alle leeftijden zijn goed vertegenwoordigd.

Vanuit Vierstroom Zorg Thuis krijg je alle kansen om jezelf via opleidingen te ontwikkelen als mens én zorg professional. Onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. We luisteren naar elkaar, zijn benaderbaar en we zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld: een iPad, telefoon, elektrische fiets, en goede roosters. Daarnaast zijn we bezig met de zorg van de toekomst; we zetten de juiste technologieën en innovaties in en denken actief mee over verbeteringen in de wijkverpleging.

Wie ben jij

Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dát is waar jij energie van krijgt. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je vindt het leuk en belangrijk om contact met je collega’s te hebben en elkaar te helpen.

Daarnaast ben je:

  • In het bezit van een diploma MBO Verzorgende niveau 3
  • Vrolijk, oplossingsgericht en communicatief sterk.
Wij bieden
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’.
  • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt maar er zeker niet alleen voor staat.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van €800,- en de mogelijkheid om door te leren tot verpleegkundige.
  • Een dienstverband tussen 24 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor Vierstroom!
  • Een inschaling volgens CAO VVT. Voor een verzorgende 3IG is dat FWG 40 (€ 2.007,97 - €2.971,05).
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd
Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via dhet formulier op deze pagina. Wil je  meer informatie? Neem dan contact op via Werving@vierstroomzorgthuis.nl of 088 0444 878. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen. We bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie.  We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Beste Werkgever 2020-2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt