Verzorgende 3IG en verpleegkundige niv 4 Woerden

Een baan in de wijkverpleging lijkt jou erg leuk, maar de vroege diensten zijn de reden dat je de stap nog niet hebt gezet? Dan is dit je kans! Voor Team Woerden zoeken we een Verzorgende IG 3 en een verpleegkundige die graag ochtenddiensten werkt van 9.00 tot 14.00 uur en daarnaast beschikbaar is voor de reguliere weekend- en avonddiensten.

Is dit je droombaan?

Team Woerden, daar is het werk goed geregeld en zijn we inventief. Samen in een gemêleerd en zelfsturend team van 15 collega’s regelen we het werk. Het is een gezellig team en we stimuleren elkaar in het vakmanschap. We vinden het leuk om elkaar ook naast het werk te zien en dingen te ondernemen zoals een borrel.  We luisteren naar elkaar en denken actief mee in hoe we dingen kunnen verbeteren of oplossen. Omdat we ook graag collega’s met een groot contract in ons team willen, hebben we meerdere 8-uurs diensten gecreëerd. Je komt bij cliënten in zowel de stad Woerden als de aanliggende dorpen. Dit betekent dat je een grote variatie hebt in cliënten en zorgvragen.

Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wond en drainzorg tot psychische problematiek. Naast de verzorging en verpleging bij mensen aan huis, kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg. Je hebt veel contact met huisartsen, apotheken en andere zorginstellingen. Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig. Je collega’s staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je in te werken, zodat je goed voorbereid en ingewerkt zelfstandig op pad kan.

Vanuit Vierstroom Zorg Thuis krijg je alle kansen om jezelf via opleidingen te ontwikkelen als mens én zorg professional. Onze medewerkers zijn erg belangrijk. We luisteren naar elkaar, zijn benaderbaar en we zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld: een tablet, telefoon, elektrische fiets, team-auto en goede roosters. Daarnaast zijn we bezig met de zorg van de toekomst; we zetten de juiste technologieën en innovaties in en denken actief mee over verbeteringen in de wijkverpleging.

Wij vragen

Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dát is waar jij energie van krijgt. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je vindt het leuk en belangrijk om contact met je collega’s te hebben en elkaar te helpen.

Daarnaast ben je:

  • In het bezit van een diploma MBO Verzorgende niveau 3, MBO Verpleegkunde niv. 4 of HBO-V.
  • Flexibel, vrolijk, oplossingsgericht en communicatief sterk.
Wij bieden
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’
  • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt maar er zeker niet alleen voor staat.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van € 800,- en de mogelijkheid om door te leren tot verpleegkundige niveau 4 of 5.
  • Een dienstverband tussen 16 en 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
  • Een inschaling volgens CAO VVT. Voor een verzorgende 3IG is dat FWG 40 (€ 2.007,97 - €2.971,05).
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd
Solliciteren 

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Andy van Berkel via Werving@vierstroomzorgthuis.nl of 088 0444878. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen. We bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie.  We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Beste Werkgever 2020-2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt