Wijkverpleegkundige (niv 5) Bergschenhoek

Is dit jouw droombaan?

Onze cliënten willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen en wij gaan ervanuit dat ze zelf zoveel mogelijk de regie voeren over hun zorg(vraag). Aan jou de uitdaging om ze te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. Als Wijkverpleegkundige bij Vierstroom Zorg Thuis heb je een afwisselende baan: het ene moment ben je een intake aan het doen bij een client thuis en het volgende moment doe je mee in een projectgroep voor het verbeteren van een van onze processen. Dat doe je in de context van een zelfsturende organisatie, met veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheden. Ben jij de wijkverpleegkundige die verantwoordelijkheid neemt en ook vertrouwen geeft, ben je in je element bij complexe zorgcasuïstiek en heb je affiniteit met digitalisering in de zorg? We hebben een vacature voor 

Wijkverpleegkundige niveau 5
Wijkteam Bergschenhoek
28-36 uur

Salaris inschaling FWG 55 (indien je over het diploma HBO-V beschikt)

De functie

Over de taken van een wijkverpleegkundige hoeven we je natuurlijk niets meer te vertellen, die ken je met jouw ervaring als geen ander. Vanuit deze rol ben je de verbindende schakel in de wijk en fungeer je als spil tussen huisartsen, eerstelijnszorg en welzijnsorganisaties. Je bent vanuit Vierstroom Zorg Thuis voor wijkbewoners, (zorg)professionals en vrijwilligers een laagdrempelige en benaderbare partner en je werkt zo actief mee aan onze zichtbaarheid in de wijk. Daarnaast coach en instrueer je collega’s op inhoud en waarborg je op die manier de kwalijk van zorg in het team. Je bent een ambassadeur van je vak, nauw betrokken bij ontwikkelingen in het vakgebied en daarom ambassadeur van digitalisering in de zorg.

Wie ben jij?

Als onze ideale kandidaat ben je in het bezit van een diploma HBO-V en heb je meerdere jaren werkervaring als Wijkverpleegkundige, daarbij omschrijven jouw collega’s en vrienden je als een stevige persoonlijkheid. Want je durft positie in te nemen en weet tegenstrijdige belangen op een genuanceerde manier bij elkaar te brengen. Ondanks dat je graag in een team werkt lukt het je ook met een brede blik naar het team, de omgeving en de zorg te kijken. Jouw enthousiasme (over het vak) werkt aanstekelijk en dat zien we ook terug in hoe je communiceert.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende trefwoorden: zelfstandig werken, zelfreflectie, netwerker, bouwen aan kwaliteit en team, focus op persoonlijke ontwikkeling en coachende aanpakker. Tot slot ben je beschikbaar tussen de 28 en 36 uur per week.

Kom je bij ons werken?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met regiomanager Steven van den Oord, 06-4636 1350.

Solliciteren kan via de 'solliciteer direct' button op onze website of door je cv en motivatiebrief te mailen aan werving@vierstroomzorgthuis.nl. Doe dit zo snel mogelijk, maar het liefst vóór 1 september a.s.  We streven ernaar om je binnen 2 werkdagen een reactie te geven op je sollicitatie.

Wij bieden
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Microsoft surface, smartphone, elektrische leasefiets, pensioenregeling en ziektekostenregeling.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van €800,- en de mogelijkheid om door te leren tot verpleegkundige.
  • Een dienstverband tussen 28 en 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
  • Een inschaling volgens CAO VVT. Voor een Wijkverpleegkundige is dat FWG55. Daarnaast bouw je maandelijks 8% vakantiegeld op, wat jaarlijks wordt uitgekeerd in de maand mei. In de maand november krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutosalaris van het betreffende kalenderjaar.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd
Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn de grootste aanbieder van wijkverpleging in de regio, bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie.  We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

Geinteresseerd? Solliciteer direct via het formulier hieronder. 

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt