Preventie verpleegkundige Plicare werkgebieden Krimpenerwaard en Waddinxveen/Boskoop

Je verpleegkundige blik inzetten om preventie in de wijk te realiseren, dát is jouw verantwoordelijkheid als preventie verpleegkundige. Netwerken, het opbouwen van relaties en wijkbewoners ondersteunen bij een gezond leven. Word preventie verpleegkundige bij Vierstroom Zorg Thuis!

Het gedachtengoed Positieve Gezondheid is de basis van je gehele werk als preventie verpleegkundige. Je zorgt ervoor dat (kwetsbare) wijkbewoners zoveel mogelijk op eigen kracht kunnen blijven functioneren en helpt wijkbewoners met korte interventies (huisbezoeken) weer op weg. Daarnaast bouw je relaties op en werk je nauw samen met professionals in de wijk (huisartsen, stichtingen welzijn, buurthuizen, zorgorganisaties, sociale wijkteams). Jij bent de verbindende schakel en zorgt ervoor dat de juiste zorg op de juiste plek is. Je draagt bij - en neemt deel aan preventieprojecten en organiseert informatiebijeenkomsten. Dit alles doe je omdat jij gelooft dat preventie het medicijn van de toekomst is!

Deze veelzijdigheid vraagt om ondernemerschap. Je hebt een zelfstandige rol en geeft zelf invulling aan waar jij je op richt in je werkgebied. Door jaarlijks een wijkscan uit te voeren, weet je waar de grootste behoeften en kansen liggen. Binnen je werkgebied werk je nauw samen met één of twee collega preventie verpleegkundigen. Periodiek kom je samen met het volledige team van tien preventie verpleegkundigen van Plicare. Je kunt van elkaar leren, sparren en helpt organisatiebreed met preventie-vraagstukken. Plicare is onderdeel van Vierstroom Zorg Thuis. Wij zijn vooruitstrevend en continu bezig met de zorg van de toekomst. Ook jij draagt daaraan bij. Je denkt na over verbeteringen, werkt graag met innovaties en past deze toe waar mogelijk.

Op dit moment zijn wij op zoek naar twee preventie verpleegkundigen voor de werkgebieden Krimpenerwaard en Waddinxveen/Boskoop.

Dit breng je mee
 • Analytisch vermogen. Je bent in staat om te signaleren waar de problematiek ligt en daarop te acteren.
 • Een diplomaverpleegkunde op hbo-niveau met BIG-registratie. Bij voorkeur ben je bekend met de wijkverpleging.
 • Inlevingsvermogen, geduld en overtuigingskracht zodat jij je werk bij wijkbewoners goed kunt doen.
 • Vooruitstrevendheid. Je werkt graag met zorgvernieuwing zoals e-health, domotica, robotica.
 • Ondernemerschap. Je bent flexibel en een uitstekende netwerker.
Wij bieden
 • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’.
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van €800,-.
 • Een dienstverband van minimaal 24 uur tot 36 uur. Dit is afhankelijk van jouw wensen. 
 • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
 • Een inschaling volgens CAO VVT. Voor een preventie verpleegkundige is dat FWG 50 (€2762- €3708)
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd
Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via het formulier hieronder. Wil je nog meer informatie over de functie? Neem dan contact op met HR via Werving@vierstroomzorgthuis.nl of 088-0444888. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen. We bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. We doen veel voor mensen met dementie. We hebben vier teams van casemanagers dementie en 3 ontmoetingscentra. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie.  We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staan.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Beste werkgever 2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt