Verzorgende 3 IG

Vind je het leuk om in een klein, ondernemend en zelfsturend team te werken? Ben je flexibel, heb je doorzettingsvermogen en krijg je energie van het verlenen van persoonlijke zorg? Samen met jou bouwen wij graag aan de wijkzorg van de toekomst!

Het werk “in de wijk”

Bij Vierstroom Zorg Thuis kun je direct aan de slag als Verzorgende 3 IG. Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wond- en drainzorg tot psychische problematiek. Naast de verzorging en verpleging bij mensen aan huis, kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg. Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig? Je collega’s staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je in te werken, zodat je goed voorbereid en - zelfstandig op pad kan.

Vanuit Vierstroom Zorg Thuis krijg je alle kansen om jezelf via opleidingen te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Onze medewerkers zijn erg belangrijk. We luisteren naar elkaar, zijn benaderbaar en we zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld: een tablet, telefoon, elektrische fiets, teamauto en goede roosters. Daarnaast zijn we bezig met de zorg van de toekomst; we zetten de juiste technologieën en innovaties in en denken actief mee over verbeteringen in de wijkverpleging.

We hebben bij Vierstroom Zorg Thuis 42 wijkteams in de regio van Woerden viaGouda en Zoetermeer tot Alphen aan den Rijn, Capelle aan den Ijssel tot Schoonhoven. In meerdere teams zoeken wij zorgprofessionals die aanpakken, meedenken en positief zijn. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken welk team het beste aansluit op jouw behoefte en wensen.

Wat wij bieden
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’
  • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt, maar er zeker niet alleen voor staat.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van € 800,- en de mogelijkheid om door te leren en ontwikkelen.
  • Een dienstverband tussen 16 en 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
  • Inschaling volgens CAO VVT. Voor een verzorgende 3IG is dat FWG 40 (€ 2.007,97 - € 2.971,05).
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd!
Wat wij vragen

Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dt is waar jij energie van krijgt. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je vindt het leuk en belangrijk om contact met je collega’s te hebben en elkaar te helpen. Voor een kop koffie of een leuk teamuitje zijn we bij jou ook aan het juiste adres.

Daarnaast ben je

  • In het bezit van een diploma MBO Verzorgende niveau 3
  • Vrolijk, oplossingsgericht en communicatief sterk.
Over vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen. We bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. We doen veel voor mensen met dementie. We hebben vier teams van casemanagers dementie en 3 ontmoetingscentra. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie.  We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staan.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Andy van Berkel via Werving@vierstroomzorgthuis.nl of 088 0444878. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt