HR Specialist – Het Potentieel Pakken (HPP)

Vierstroom Zorg Thuis zet zich in om de beste werkgever voor haar medewerkers te zijn. De organisatie maakt zich daarom hard voor bijvoorbeeld: vitaliteit, medewerkersgeluk, persoonlijke ontwikkeling, gezonde werk-privé balans en groei van de organisatie. De focus van het project ‘Het Potentieel Pakken’ ligt op het combineren van goed werkgeverschap en het hoofd bieden aan de arbeidsmarktproblematiek. Wil jij je steentje hieraan bijdragen?

Jouw rol als HR Specialist – Het Potentieel Pakken (HPP)

Als HR specialist – HPP ga je het individuele gesprek aan met medewerkers over o.a. werkgeluk, vitaliteit en talentontwikkeling zodat zij zich ondersteund voelen om hun potentieel optimaal te benutten. Wij noemen dit ‘het goede gesprek’. We zien potentieel in contractuitbreiding. Dit kan natuurlijk alleen als de condities om meer uren te werken goed zijn. Je vormt een brug tussen medewerkers en hun behoeften en het managementteam. Uit ons onderzoek is gebleken dat verschillende levensfasen, verschillende behoeften met zich meebrengen. Jij zoekt naar gezamenlijke thema’s en neemt initiatief tot het organiseren van bijeenkomsten.

Vierstroom Zorg Thuis

Werken in de zorg betekent werken met en vóór collega’s die met passie en enthousiasme bijdragen aan zowel het leveren van goede zorg als het zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen van onze cliënten. Onze medewerkers durven verantwoordelijkheid te nemen, zijn betrokken bij de ontwikkelingen in de zorg en willen graag iets voor een ander betekenen. Bij Vierstroom Zorg Thuis is dát wat we doen, elke dag weer.

Plaats in de organisatie

Als HR Specialist werk je veel samen met de projectleider (Het Potentieel Pakken) en vormen jullie een hecht team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het volledige verandertraject van de wijkteams. Ook ben je onderdeel van de vakgroep HR, een klein, ondernemend en zelfsturend team in een omgeving die volop in beweging is. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk te doen. Het HR team bestaat uit 2 HR adviseurs, 2 HR medewerkers, 2 casemanagers verzuim, 1 praktijkcoach, 1 opleidingsadviseur en 2 salarisadministrateurs.

Wat vragen wij

Een fijne collega die enthousiast wordt van nieuwe dingen uitproberen, bedenken en implementeren en die makkelijk schakelt tussen de verschillende niveaus binnen onze organisatie. Je weet onze medewerkers op hun gemak te stellen, kunt goed luisteren en bent in staat hoofd- van bijzaken te scheiden. Je laat medewerkers groeien door ze mee te nemen en ze te vragen naar hun dromen en/of doelen. Je gaat integer om met de verkregen informatie en zorgt voor opvolging van acties die uit het gesprek komen. Je pakt op de juiste momenten door en je houdt je in wanneer de situatie daarom vraagt. Om effectief te zijn in je functie zoek je de samenwerking op met het managementteam en de andere disciplines binnen de organisatie. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en errvaring in het HR werkveld of als (loopbaan)coach. Projectmatig werken kan je helpen bij het realiseren van onze ambitieuze doelen.

Wij bieden
  • Een arbeidsovereenkomst tot 1 oktober 2022.
  • Een dienstverband tussen 28 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Een salaris conform cao VVT in functiegroep 50 (maximaal € 3.818,87 op basis van 36 uur per week).
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenvoorziening en ziektekostenregeling, eindejaarsuitkering (8,33%), extra voordeel op je reiskosten (uitruil reiskosten), een Persoonlijk Opleidingsbudget en een elektrische leasefiets of fietsplan.
  • Werken bij een werkgever die door medewerkers beloond is met het Beste werkgeverskeurmerk!
  • Volop mogelijkheden voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.
Informatie

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met Irene Kasius (projectleider) op 06  4636 1280 of irene.kasius@vierstroomzorgthuis.nl.

Solliciteren

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te mailen aan werving@vierstroomzorgthuis.nl. Bij Vierstroom Zorg Thuis geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Voor een dienstverband bij Vierstroom Zorg Thuis zijn een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij referenten onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Beste Werkgever 2020-2021

 Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt