Wijkteamcoach

Werken in de zorg betekent werken met en vóór collega’s die met passie en enthousiasme bijdragen aan zowel het leveren van goede zorg als het zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen van onze cliënten. Onze medewerkers durven verantwoordelijkheid te nemen, zijn betrokken bij de ontwikkelingen in de zorg en willen graag iets voor een ander betekenen. Bij Vierstroom Zorg Thuis is dát wat we doen, elke dag weer. Help jij ons mee?

Jouw rol als wijkteamcoach

Als wijkteamcoach ben jij er voor de zelfsturende teams. Je faciliteert en coacht bij de uitvoering van teamwerkzaamheden en teamontwikkeling. Daarnaast ben je waar nodig beschikbaar voor individuele coachingvragen. Met de visie en het beleid van de organisatie als uitgangspunt stimuleer en ondersteun je de teams bij het realiseren van de teamresultaten, het borgen van de continuïteit en het verbeteren van de (zorg)kwaliteit. Je opereert dicht bij de teams en je stimuleert eigen verantwoordelijkheid. Je adviseert gevraagd en ongevraagd het team, de ondersteunende diensten en de regiomanager.

Plaats in de organisatie

Je bent als (wijk)teamcoach onderdeel van het backofficeteam. Met elkaar werken jullie eraan om collega’s in het primaire proces te ondersteunen zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren en cliënten van de juiste zorg worden voorzien. Met elkaar dragen jullie bij aan het creëren van een gezonde bedrijfsvoering.

Wij vragen

Je hebt HBO werk en denkniveau en een opleiding op het gebied van coaching afgerond. Je hebt ervaring in het coachen van teams en individuele coaching. Een achtergrond en/of affiniteit met de zorg en ervaring in teamcoaching is een pré. Je weet mensen te inspireren en bent in staat verbindingen te creëren. Je bent deskundig en daadkrachtig. Je weet onderscheid te maken tussen een managementvraag (direct besluit, ingrijpen, regelen) en een coachvraag (leervraag, los van directe operationele besluitvorming). Daarnaast lever je een bijdrage aan organisatiebrede projecten. Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en auto.

Wij bieden
  • Een tijdelijk contract voor 7 maanden, binnen een holding (Fundis) waar mogelijk meer kansen liggen.
  • Een dienstverband tussen voor 24 uur per week.
  • Een salaris conform cao VVT in functiegroep 50 (maximaal € 3.818,87 op basis van 36 uur per week).
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenvoorziening en ziektekostenregeling, eindejaarsuitkering (8,33%) en extra voordeel op je reiskosten (uitruil reiskosten),  en een elektrische leasefiets of fietsplan.
  • Werken bij een werkgever die door medewerkers beloond is met het Beste werkgeverskeurmerk.
  • Volop mogelijkheden voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.
Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met Steven van den Oord (regiomanager) op 06 4636 1350 of s.vandenoord@vierstroomzorgthuis.nl.

Solliciteren

Solliciteren kan tot 31 december 2021 door je CV en motivatiebrief te mailen aan werving@vierstroomzorgthuis.nl.

Bij Vierstroom Zorg Thuis geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Voor een dienstverband bij Vierstroom Zorg Thuis zijn een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij referenten onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Beste Werkgever 2020-2021

 Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt