Verzorgende 3IG en verpleegkundige niv 4 Krimpen aan den IJssel

Werken in de plaats Krimpen aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam, maar met een dorps karakter: “Ons kent ons”.  Wij zoeken verzorgenden 3IG en verpleegkundigen niveau 4 voor 16 tot 32 uur.

Het werk ‘in de wijk’

Wij werken vanuit het Gezondheidscentrum Krimpen aan den Ijssel waarbinnen zich ruim 25 disciplines bevinden en een poli van het IJsselland Ziekenhuis. Hierdoor hebben we korte lijnen en is er een goede samenwerking met o.a. de huisartsen. Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg tot psychische problematiek. Je hebt contact met huisartsen, apotheken en andere zorgorganisaties. Naast de verzorging bij mensen aan huis kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg.

Onze intentie is om als team te groeien om meer cliënten te kunnen verzorgen. We zijn een zelfsturend team en een mooie mix van jonge en oudere collega’s, van helpende 2 tot en met verpleegkundige niveau 5. Het teamgevoel is goed. Wij hebben vertrouwen in  elkaar en voelen ons veilig in ons team. Onze teamleden hebben hun eigen Evv-cliënten waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Er zijn ook diverse teamrollen die je kunt vervullen. Wij zijn dagelijks bezig met alle ontwikkelingen en innovaties in de zorg en denken mee over thema’s als eenzaamheid en de ondersteuningsbehoefte van mantelzorgers.  

Vanuit Vierstroom Zorg Thuis krijg je alle kansen om jezelf via opleidingen te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Onze collega’s vinden we erg belangrijk, we luisteren naar elkaar en je voelt je gewaardeerd. Iedereen doet- denkt- en telt mee! Daarnaast zijn we bezig met de zorg van de toekomst; we zetten de juiste technologieën en innovaties in en denken actief mee over verbeteringen in de wijkverpleging.

Wij bieden
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’. 
  • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt, maar er zeker niet alleen voor staat.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional.
  • Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van € 800,- per jaar en de mogelijkheid om door te leren tot bijvoorbeeld verpleegkundige niveau 4.
  • Een dienstverband tussen 16 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!\
  • Innschaling volgens CAO VVT. Voor een verzorgende 3IG is dat FWG 40, voor een verpleegkundige is dat FWG 45.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd.
Wie ben jij

Je krijgt energie van een tevreden client en het bieden van de beste zorg. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je vindt het leuk en belangrijk om contact met je collega’s te hebben en elkaar te helpen.

Daarnaast ben je

  • In het bezit van een diploma MBO Verzorgende 3 IG of Verpleegkunde niv. 4
  • Vrolijk, oplossingsgericht en communicatief sterk.
Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet. We bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. We doen veel voor mensen met dementie. We hebben vier teams van casemanagers dementie en 3 ontmoetingscentra. Vierstroom Zorg Thuis is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn. We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staan.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Andy van Berkel via Werving@vierstroomzorgthuis.nl of 088 0444 878. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Beste Werkgever 2020-2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt