Verzorgende 3IG en verpleegkundige 4 Schoonhoven

Werken in een spontaan team, zorg verlenen aan zowel jonge als oudere cliënten, werken met een mooi basisrooster waarin ook 8 uurs-diensten mogelijk zijn èn dagelijks bezig zijn met innovatie in de zorg. Dat kan in onze wijkteams in Schoonhoven. Beide teams hebben vacatures voor:

 • verzorgenden 3IG
 • Verpleegkundigen

Uren: afhankelijk van je wensen tussen 16 tot 32 uur.

Het werk ‘in de wijk’

In onze enthousiaste zelfsturende teams doe je als verzorgende en/of verpleegkundige actief mee en bouwen we samen aan de toekomst van ons team. Je hebt Evv-cliënten waarvoor jij verantwoordelijk bent en interessante teamrollen die je kunt vervullen. Het valt onze nieuwe collega’s altijd gelijk op dat wij dagelijks bezig zijn met alle ontwikkelingen en innovaties in de zorg. Hierin lopen we graag voorop. Onze teams bestaan beide uit acht enthousiaste collega’s, voornamelijk verzorgenden 3IG en (leerling)verpleegkundigen. En we hebben altijd een stagiaire. We zijn allemaal gelijk en wij vinden het belangrijk om ieder in zijn kracht te zetten.

Wij werken met een mooi basisrooster, zowel voor de verzorgenden 3IG als voor de verpleegkundigen. Hierin zijn 4 uurs en 8 uurs-diensten aanwezig, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen een kantoordienst en een dagdienst in de wijk. We vinden het gezellig en belangrijk om op een spontane manier tijd met elkaar door te brengen. Hierin zijn we initiatiefrijk. We verrassen elkaar bijvoorbeeld graag met een spontane lunch. We zijn heel open naar elkaar, niet stijf, maar uiteraard altijd professioneel. We doen graag moeite voor elkaar.

Wij verzorgen clënten in Schoonhoven, de zorgvraag is heel divers. Wij hebben altijd wel een aantal jonge cliënten in zorg, dus het is niet alleen ouderenzorg. Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg tot psychische problematiek. Je hebt contact met huisartsen, apotheken en andere netwerkpartners. Dit contact is goed en de samenwerking is fijn. Naast de verzorging bij mensen aan huis kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg.

Vanuit Vierstroom Zorg Thuis krijg je alle kansen om jezelf via opleidingen te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Onze collega’s vinden we erg belangrijk. Er zijn korte lijnen, we luisteren naar elkaar en je voelt je gewaardeerd. Iedereen doet- denkt- en telt mee! Daarnaast zijn we bezig met de zorg van de toekomst; we zetten de juiste technologieën en innovaties in en denken actief mee over verbeteringen in de wijkverpleging.

Wij bieden
 • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’.
 • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt, maar er zeker niet alleen voor staat.
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van €800,- per jaar en de mogelijkheid om door te leren tot bijvoorbeeld verpleegkundige niveau 4.
 • Een dienstverband tussen 16 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
 • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
 • Inschaling volgens CAO VVT. Voor een verzorgende 3IG is dat FWG 40, voor een Verpleegkundige FWG45.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd
Wie ben jij

Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dát is waar jij energie van krijgt. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je vindt het leuk en belangrijk om contact met je collega’s te hebben en elkaar te helpen.

Daarnaast ben je:

 • In het bezit van een diploma MBO Verzorgende 3IG of Verpleegkunde niv. 4
 • Vrolijk, oplossingsgericht en communicatief sterk
Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet. We bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. We doen veel voor mensen met dementie. We hebben vier teams van casemanagers dementie en drie ontmoetingscentra. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie. We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staan.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Andy van Berkel via Werving@vierstroomzorgthuis.nl of 088 0444878. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Beste Werkgever 2020-2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot de BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt